ASUS julkaisee Zenbook S13 (UX392) Suomessa!

ASUS julkaisi toukokuun 7 päivä Zenbook S13 (UX392) kannettavan. Yhdistelmä korkeaa laatua, designia ja tehoa, tämä ultrabook antaa sinulle ultimaattista tehoa ja kannettavuutta pienessä koossa. Sen 13,9-tuuman FHD lähes reunaton NanoEdge-näyttö on mullistava: sen ultraslimmit reunukset ja 97% näytönala ovat alan vaikuttavimmat. NVIDIA® GeForce® MX150- näytönohjain ja 8. sukupolven Intel® Core™ neliydinsuoritin tuovat Zenbook S13 kannettavaan uskomatonta tehoa, joka haastaa sen mikä on mahdollista mahduttaa 13” runkoon. Siinä on runsaasti PCIe® SSD tallennustilaa, 512 Gt, ja 50Wh akku antaa sinulle jopa 15 tuntia akunkestoa.

TIETOA

Maailman ohuimmat näytönkehykset sekä 97% näytönala: Kompakti 13,9” kannettava, jossa on lähes reunaton nelireunainen NanoEdge-näyttö

Maailman ohuin kannettava, jossa on erillinen näytönohjain: GeForce MX150-näytönohjain, 8.sukupolven Intel Core i7-suoritin ja 512 Gt SSD 12,9 mm ohuessa CNC-hiotussa rungossa

Laatu, design ja kestävyys: CNC-hiottu yhtenäinen metallirunko ja MIL-STD-810G –testattu kestävyyden takaamiseksi

Helppoa liitettävyyttä: USB 3.1 Gen 2 Type-A portti, kaksi USB 3.1 Gen 2 Type-C porttia ja MicroSD korttipaikka

Maailman ohuimmat näytönkehykset sekä 97% näytönala

Zenbook S13 kannettavassa on ultraohuet kehykset nelireunaisessa 13,9” Full HD NanoEdge-näytössä, ja samalla siinä on uskomaton 97% näyttöala. Vain 2,5 mm reunat kehystävät kaikkia neljää näytön sivua. Yläreunan levennetyssä reunassa sijaitsee HD webcam ja se helpottaa samalla näytön aukaisemista. Se on pieni muutos, jolla on suuret vaikutukset päivittäiseen koneen käyttämiseen. Suuremmasta näytöstä huolimatta, Zenbook S13 on silti kompakti, vain 316 x 195 x 12,9 mm, mikä tekee siitä juuri sopivan mihin tahansa käyttöön.

Maailman ohuin kannettava, jossa on erillinen näytönohjain

Intelin 8. sukupolven suorittimet ovat olleet Zenbook-sarjan pilareita ja vuoden, ja Zenbook S13 vie suoritintason askelta pidemmälle viimeisimmän Core i7-8650U –neliydinsuorittimensa kanssa, johon on yhdistetty jopa 16Gt RAM-keskusmuistia. Core i7-suorittimessa on neljä ydintä ja kahdeksan säiettä sujuvan tehokkuuden takaamiseksi ja se mahdollistaa jopa monimutkaiset ja vaativat tehtävät.

Suoritintehoon on yhdistetty erillinen NVIDIA GeForce MX150-näytönohjain graafisen kyvykkyyden takaamiseksi. Jotta saat kaiken mahdollisen irti suoritin-näytönohjain yhdistelmästä, on koneessa hyvä olla tarpeeksi tallennustilaa. Nopea ja tilava 512 GB PCIe SSD –kiintolevy täyttää Zenbook S13 kannettavan tallennustarpeen hyvin.

Laatu, design ja kestävyys

Zenbook-sarja on alusta asti ollut designimme lippulaiva: Zenbookit on kehitetty luomaan standardi sille, millainen on nykypäivän kompakti ja kannettava ultrabook. Zenbook S13 ilmentää tätä standardia, tuoden käyttäjälleen yhdistelmän keveyttä ja tyyliä ilman että tehokkuus tai kestävyys kärsii. Se on myös MIL-STD-810G –standardin mukaan testattu.

Yksi Zenbook S13 kannettavan suurimmista muutoksista on sen design. Jotta yhtään materiaalia ei mene hukkaan, metallinen runko on CNC-jyrsintätekniikalla hiottu yhdestä ainoasta palasta alumiinia. Se on muotoiltu niin, että se mukailee koneen linjoja ja näppäimistön ympärillä olevia monimutkaisia leikkauksia ilman yhtään ylimääräistä leikkausta tai lovea. Rungon tämän tapainen työstö varmistaa, että rungon seinämät pysyvät ohuena mutta silti tarpeeksi paksuina juuri niistä kohdista missä kestävyys on erityisesti tarpeen. Hienovarainen Utopia Blue–väritys saa sen erottumaan joukosta ja korostaa upeasti Zenbookeille tyypillistä kuviointia.

Helppoa liitettävyyttä:

Huolimatta sen kompaktiudesta, mikään Zenbook S13 kannettavassa ei tunnu täyteen ahdetulta. Sen taustavalaistu näppäimistö yltää melkein koneen reunoille. Vaikka yleensä ultrabookien näppäimistöt ovat matalia, Zenbook S13 kannettavan näppäinkorkeus on itseasiassa hieman korkeampi, 1,4 mm.Näppäimistön alta löydät touchpadin sormenjälkitunnistimella, jolla voit kirjautua näppärästi koneeseesi Windows Hellon avulla.

Zenbook S13 kannettavaan voit liittää melkein mitä tahansa USB 3.1 Gen 2 Type-A portin ja kahden USB 3.1 Gen 2 Type-C portin avulla ja jopa 10Gbps siirtonopeudella. Voit liittää USB-C:n avulla koneesi esimerkiksi ulkoisen näytön tai ladata koneesi sitä kautta. 50 Wh akusta riittää jopa 15 tuntia akkua ja sen voit ladata pikalatauksella, jos tarvitsee. USB-porttien lisäksi koneessa on 3,5mm kuulokeliitäntä sekä MicroSD korttipaikka kun haluat ladata koneellesi ottamasi kuvat tai videot.

Suomessa hinta on alkaen 1799€