Garmin Overlander – Navigaattori maastoon ja maantielle

Garmin esittelee uuden Overlander -maastoautonavigaattorin, joka on suunniteltu vastaamaan jatkuvasti kasvavan maastoautoharrastajajoukon tarpeisiin. Kaupunkien kaduilta koskemattoman erämaan keskelle Overlander tarjoaa erinomaisen käännös käännökseltä navigointitoiminnon Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa sekä Tracks4Africa -palve­lun, joka sisältää kohdepisteet ja kartat Afrikan mantereelta. Kun laitteen käyttäjä ajaa matka­puhe­linverkon ulottumattomissa, hänen on helppo siirtyä käyttämään Overlander -laitteen topo­gra­fisia karttoja. Kestävässä Overlander -autonavigaattorissa on 7 tuuman värikosketusnäyttö, ja siihen on esiladattu maasto- ja matkailuautoiluun soveltuvaa sisältöä, mm. iOverlanderÔ -kohde­pisteet (POI) sekä ACSI-, Campercontact- ja Trailer’s PARK -leirintäalueet ja pysähdyspaikat. Uusien, mielenkiintoisten leiriytymis-, metsästys-, kalastus- ja muiden paikkojen etsiminen onnistuu helposti maastossa ilman matkapuhelinverkkoa.

“Garmin Overlander antaa seikkailumatkailijoille mahdollisuuden paeta modernia elämää ja hank­kia ainutlaatuisia kokemuksia maailman kaukaisimmissa kolkissa, missä navigointi ja liikku­minen olisi vaikeaa ilman laitetta”, kertoo Garmin -yhtiön maailman­laa­juisen kulut­ta­ja­myynnin varatoimi­tusjohtaja Dan Bartel. “Overlanderilla käyttäjä voi suunnitella matkoja ja reittejä tieto­koneella tai puhelimella, synkronoida tiedot automaattisesti autonavigaattoriin ja hyödyntää joko esiladattua tai laitteeseen ladattavaa karttamateriaalia maastoautoiluretkillä.”

Kaukaisiin kohteisiin matkustettaessa Overlander -autonavigaattorin voi pariliittää Garmin inReach -satelliittiviestintälaitteeseen1. Tällöin käytössä ovat kaksisuuntainen viestintä ja inter­aktiivisten SOS-viestien lähetys hätätilanteissa. Kaikenlaisille autoretkille tarkoitetun Overlanderin toimintoihin kuuluu hyödyllinen mukautettu reititys maastoajoneuvon korkeuden, pituuden ja pai­non perusteella. Overlanderin kallistusanturit helpottavat maastoajoa esimerkiksi vuoris­to­solissa tai kivisillä, epätasaisilla teillä. Digitaalinen kompassi ja barometrinen korkeusmittari tuot­tavat tarkkaa suuntatietoa, josta on varmasti hyötyä monien viikkojen tai kuukausien pituisilla matkoilla erämaa-alueilla.

Garmin Explore -sovelluksen avulla maastoautoilukokemuksesta saa entistä enemmän irti. Kun sovellus on ladattu yhteensopivaan älypuhelimeen, käyttäjät voivat synkronoida langattomasti ikimuistoisia teitä, luonnonkauniita reittejä tai vaikka vanhojen kaivosten reittipisteitä Overlander-autonavigaattoriin, älypuhelimeen ja tietokoneelle.

Kestävä ja luotettava Overlander on suunniteltu kestämään kaikkia olosuhteita, jopa lähes ajokel­vottomia reittejä ja teitä. GPS-, GLONASS- ja Galileo -satelliittiyhteys takaavat, että paikannus onnis­tuu myös haastavassa maastossa. Laite on varustettu magneettipidikkeellä, jossa on imu­kuppi tai RAM-yhteensopiva sovitin. Garmin Overlander on saatavissa nyt suositus­hintaan 749€.


Puuttuuko sinulta kotisivut? Ei hätää! Katso ERTUKI.FI sivuston palvelut!