Samsung esittelee Galaxy Note10:n ja Note10+:n – Suorituskykyä ja luovuutta kahdessa koossa

Samsung esittelee uudet Galaxy Note10- ja Note10+ -älypuhelimet. Samsungin kaikkien aikojen tehokkain puhelin saapuu markkinoille ensimmäistä kertaa kahdessa koossa: Galaxy Note10+ on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat maksimoida sekä suorituskyvyn että näyttöpinta-alan. Note10 taas on käyttäjille, jotka haluavat tehokkaan älypuhelimen uusimmilla ominaisuuksilla kompaktimmassa koossa. Molemmissa malleissa on parannettu S Pen -kynä, jossa on liiketunnistin sekä älykkäät etälaukaisin- ja video-ominaisuudet. Galaxy Note10+ esittelee myös uuden syvyyskameran, jonka avulla käyttäjä voi luoda 3D-kuvasisältöä.

Espoo, 7. elokuuta 2019 – Samsung esitteli tänä iltana Galaxy Note -malliston huippu-uutuuden – kahdessa koossa. Galaxy Note10 ja Note10+ ovat Samsungin kaikkien aikojen tehokkaimmat ja luovimmat Galaxy -laitteet. Molemmissa on ergonominen ja ohut muotoilu sekä kevyesti pyöristetyt reunat. Näyttö kattaa 95 prosenttia matkapuhelimen etuosasta. Puhelimet tulevat saataville uutuusväreinä Aura Glow ja Aura Black.

– Galaxy Note10 ja Note10+ haastavat yleisen käsityksen siitä, mitä älypuhelimeen tulisi kuulua. Todella tehokas Exynos 9825 -suoritin, suuri valovoimainen näyttö, kookas akku, fantastinen kamera ja laitekohtainen Knox-tietoturva vastaavat kohdeyleisömme koviin vaatimuksiin sekä tuottavuuden että viihteen saralla. Erityisen hienoa on, että voimme tarjota Note10-kokemuksen kahdessa kokoluokassa, jotta myös hieman kompaktimpaa laitetta kaipaavat pääsevät nauttimaan laitesarjan innovaatioista. Jälleen kerran tuomme markkinoille älypuhelimen, joka tarjoaa parhaimman kokonaispaketin ominaisuuksien ja käytettävyyden osalta, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Suorituskyky täysin omaa luokkaansa

Korkea suorituskyky ja kookas sekä älykäs akku tekevät Galaxy Note10:stä loistovalinnan sekä pelaamiseen tai muuhun viihteeseen että mobiilityöasemaksi tai mediatuotannon työkaluksi. Galaxy Note10- ja Note10+ -puhelinten akku on pitkäkestoinen, sillä puhelin oppii käytön myötä omistajansa rutiinit ja voi säästää akkua sulkemalla vähän käytettyjä toimintoja. Supernopean latauksen ansiosta 30 minuuttia riittää antamaan Note10+:lle virtaa koko päiväksi. Langattomalla virranjaolla taas käyttäjät voivat ladata Galaxy-puhelimia, puettavia laitteita kuten Galaxy Budseja tai Watchia ja muita Qi-yhteensopivia laitteita.

Galaxy Note10 -puhelimista löytyvät myös Wi-Fi 6 -yhteydet, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja yhteydet jopa 20 prosenttia nopeammat ympäristöissä, joissa on useita kilpailevia Wi-Fi-verkkoja.

Galaxy Note10+:n 6,8-tuumainen Wide Quad HD+ -näyttö on toteutettu Dynamic AMOLED -tekniikalla, ja Samsungin älypuhelimia varten muokattu One UI -käyttöliittymä tekee laitteen käytöstä helppoa jopa yhdellä kädellä. Galaxy Note10:ssä taas on 6,3-tuumainen Full HD+ -resoluution Dynamic AMOLED -näyttö. Molempien laitteiden näyttöjen kuvasuhde on 19:9, joka sopii täydellisesti elokuville ja tekee lisäksi useiden sovellusten yhtäaikaisesta käytöstä helpompaa. Eye Comfort -teknologian ansiosta sinisen värin määrää voidaan vähentää näytettävien värien laatuun vaikuttamatta, joten katselukokemus on entistä miellyttävämpi.

Älykkäämpi S Pen liiketunnistimilla

Galaxy Note10- ja Note10+ -puhelinten mukana tulee paranneltu versio luovuutta tukevasta S Pen -kynästä, joka soveltuu BLE-yhteyden (Bluetooth Low Energy) ansiosta esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran etälaukaisimeksi. Uutuutena käyttäjän käsinkirjoitetut muistiinpanot on mahdollista muuttaa digitaaliseksi tekstiksi jatkotyöskentelyn ja jakamisen helpottamiseksi. Tekstisisällöt voidaan muuttaa useisiin muotoihin, esimerkiksi Microsoft Word -tiedostoksi.

Lukitun laitteen ruudulle tehtävät muistiinpanot ja piirtäminen ovat Note-laitesarjan luotto-ominaisuuksia. Uudistuneessa S Pen -kynässä on kuitenkin myös liikkeentunnistin, jonka ansiosta käyttäjät voivat kynän S Pen Air -liikkeillä suorittaa komentoja ja pelata pelejä. Bluetooth-yhteydellä toimivan S Pen -kynän akkukesto on kymmenen tuntia valmiustilassa eli kynää ei tarvitse asettaa takaisin laitteeseen usein lataamista varten.

Ammattilaistason valokuvia ja videota

Galaxy Note10:n ja Note10+:n kuvaus- ja videokuvausominaisuuksia on kehitetty vaativille valokuvaajille ja videokuvaajille. Kuvanvakainta on parannettu entisestään, jotta kuvat ja videot onnistuvat aina tärähtämättä. Uudistetussa Night Mode -kuvatilassa voi ottaa korkealaatuisia kuvia heikoissakin valo-olosuhteissa – olipa kuvaustilanne myöhäinen illallinen, konsertti tai auringonlasku. Myös etukamera tukee uutta yökuvaustilaa, jotta selfiet onnistuvat aina hämärässäkin. Molemmissa malleissa on näyttöön integroitu 10MP-etukamera. Kamerareikä on minimaalisen pieni, jotta näyttöala on mahdollisimman suuri.

Galaxy Note10:ssa on kolmoiskamera ultralaajakulmalla (16MP F2.2 123°), laajakulmalla (12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS 77°) ja teleobjektiivilla (12MP F2.1 OIS 45°). Galaxy Note10+:ssa kolmoiskameran lisäksi täysin uusi syvyyskamera (DepthVision, VGA), joka mahdollistaa kuvat bokeh-efektillä (syväterävyys) sekä omien 3D-mallien luomisen 3D Scanner -sovelluksen avustuksella. Galaxy Note10+ -syvyyskamerassa on myös Time-Of-Flight-toiminto, mikä tarkoittaa, että kameralla voi mitata etäisyyksiä. Uutuustoimintoa voi käyttää esimerkiksi kodin huonekalujen sijoitteluun liittyvissä mittauksissa.

Galaxy Note10:n ja Note10+:n uutuusominaisuuksiin lukeutuu myös Audio Zoom -toiminto, jossa älypuhelimen kolme mikrofonia yhdessä mahdollistavat äänen zoomaamisen ja täsmällisemmän tilaäänen tallennuksen videoihin.

Galaxy Note10:n huippukamera, uusi kuvaohjelmisto ja S Pen -kynän tarkkuus tekevät videoiden ja kuvien muokkauksesta sujuvampaa kuin koskaan. Video Editor- ja Adobe Rush -ohjelmistot ovat integroitu osaksi S Pen -kynän toimintoja, ja ne tekevät Galaxy Note10:stä edistyneen ja ammattimaisen muokkaustyökalun.

Samsungin ekosysteemi

Galaxy Note10- ja Note10+ -laitteissa on parannettu myös Samsung DeX -toiminnallisuutta. USB-sovittimen avulla käyttäjät voivat helposti kytkeä Galaxy Note10:n tietokoneeseen ja työskennellä mobiililaitteen ja tietokoneen kanssa samanaikaisesti samalla näytöllä. Käyttäjä voi siten käyttää sekä mobiilisovelluksia että tietokoneohjelmia ja siirtää tiedostoja helposti tietokoneen ja mobiililaitteen välillä.

Galaxy Note10:ssa ja Note10+:ssa on runsaasti muistia ja sisäistä tallennustilaa, ne ovat veden- ja pölynkestäviä IP68-luokituksen mukaisesti ja niissä on AKG:n optimoima äänentoisto. Samsung Knox -mobiilitietoturva suojaa laitteen sisältöjä, sormenjälkitunnistinta ja kasvojentunnistusta.

Galaxy Note10 ja Note10+ tulevat saataville väreissä Aura Glow ja Aura Black. Galaxy Note10:n suositushinta on 999 € (256 Gt), Galaxy Note 10+ mallien suositushinnat ovat 1149€ (256 Gt) ja 1249 € (512 Gt).

Lähde: MyNewsDesk


Tarvitseeko yrityksesi toimiston ikkunoihin yrityksen logo tai muuta merkkaukseen liittyvää? Katso myös omalogon palvelut!