Parhaat mobiilipelit inspiroivat suosittuja lautapelejä

Pelaaminen monilla eri tavoilla on aina ollut suosittua. Monet suositut, klassiset lautapelit ovat inspiroineet versioita internettiin ja mobiililaitteille. Tämä voidaan esimerkiksi nähdä siitä, kuinka pelit kuten Shakki ja monet muut vaihtoehdot ovat nykyään pelattavissa niin tietokoneella kuin älypuhelimellakin. Lautapelit ovat kuitenkin nousseet taas suosiossa, mistä syystä trendi on kääntynyt päälaelleen. Nykyään suosituimmat mobiili- ja tietokonepelit inspiroivat erilaisia lautapelejä.

Parhaat lautapelit innostavat kaiken ikäisiä pelaajia. Niiden suosio johtuu esimerkiksi siitä, että kyseessä on sosiaalisempi tapa pelata kuin tietokoneella pelattaessa. Pääset pelaamaan kaikkien lempi ihmisiesi kanssa yhdessä hauskaa pitäen.

Suomalainen super-suosikki

Yksi loistava esimerkki tästä uudesta tavasta luoda pöytäpelejä, jotka ovat inspiroituneet mobiilipeleistä on ehdottomasti Angry Birds. Tämä suomalainen maailmanlaajuisesti kuuluisa mobiilipeli saavutti järjettömän suuren suosion kaikkialla maailmassa. Ei siis ole ihme, että se on toiminut inspiraationa itseasiassa monelle eri lautapelille.

Angry Birds: Knock the Wood on selkeästi suoraan ottanut inspiraation mobiilipelistä. Tämä ei näy pelkästään erilaisissa hahmoissa, vaan myös itse pelinkäynnissä. Pelin ideana on rakentaa puusta rakennelma, jota pelaajien sitten pitää tuhota katapulttia hyväksi käyttäen. Angry Birds: Knock the Wood todellakin sopii kaikenikäisille pelaajille sen yksinkertaisuuden ja hauskuuden ansiosta.

Pelaa sisällä tai ulkona!

Angry Birds: Knock the Wood ei kuitenkaan ole ainoa lautapeli vaihtoehto tästä super-suositusta suomalaisesta mobiilipelistä. Mobiilipeli inspiroi myös ulkona pelattavan version, joka perustuu samalle logiikalle.

Angry Birds: Action Game pelissä puupalikat ovat suurempia, kuten myös heitettävät linnut. Pelaajat eivät käytä katapulttia vaan yksinkertaisesti omaa heitto voimaansa. Tämän pelin ansiosta voit siirtää koko pelaamisen ulos sisältä, ja pitää hauskaa niin perheen kuin ystävien kesken.