Surffaa turvallisesti netissä Bitdefender VPN:llä

Nykyään kyberturvallisuus on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin, kun hakkerit kehittyvät aina vain paremmiksi tietojärjestelmien murtamisessa ja virukset pystyvät hyökkäämään tietokoneesi suojamuurien läpi. Onneksi myös kyberuhkien torjumiseen kehitetyt ohjelmistot ovat teknologian kehittymisen myötä turvallisempia kuin koskaan. Varsinkin suojatun VPN:n käyttäminen on tärkeää, jotta suojaudut hakkereilta ja identiteettisi pysyy salassa. Bitdefender VPN on kehitetty kaikille, ketkä haluavat, että heidän tietonsa pysyvät turvassa kokeneiltakin hakkereilta ja kehittyneiltä viruksilta.

Mikä on VPN?

VPN (Virtual Private Network) suojaa dataliikennettäsi ja muodostaa sille putken, jolloin informaation kulkee ensin suojatulle palvelimelle ja vasta sitten sivustolle, jolle olit menossa. Tämä salaa esimerkiksi sijaintisi ja voit halutessasi siirtää VPN-palvelimesi muualle kuin fyysiseen sijaintiisi. Tämä tekee laitteesi hakkeroinnista hankalaa, sillä hakkeri ei pääse niin helposti käsiksi datan lähtöpisteeseen, kun välissä on suojattu palvelin.

Miksi Bitdefender VPN on erityinen?

Bitdefender VPN on maailman suurin tietoturvaratkaisujen tarjoaja ja sillä on yli 500 miljoonaa käyttäjää. Nämä luvut puhuvat jo puolestaan, sillä tämä tietoturvajärjestelmä todella toimii ja tarjoaa laitteillesi paremman suojan suojaamattomilta verkoilta ja hakkereilta. Tämä VPN ohjelmisto sopii kaikille laitteille; se on tarjolla Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteille ja saat suojauksen jopa kymmenelle eri laitteelle.

Ohjelmistolla on myös hyvä hinta-laatu suhde, etkä taatusti tule pettymään sen toimintaan tai turvallisuuteen. Tämän VPN ansiosta tietosi ja dataliikenteesi on turvassa ja salattu, eikä sinun tarvitse huolehtia, että kukaan pääsee käsiksi tietoihisi. Voit näin surffata rauhallisin mielin netissä.

Jos haluat lukea lisää Bitdefender VPN –ohjelmistosta tai haluat kokeilla sitä, vieraile sivustolla bitdefenderantivirus.fi.

Surffaa ja kirjaudu turvallisesti

Kun surffaamme netissä, selaus ja –kirjautumistietomme ovat jatkuvasti vaarassa joutua kyberuhkien, kuten hakkereiden kohteeksi. Nykyään tieto on arvokkaampaa kuin koskaan ja kun hakkeri pääsee käsiksi näihin tietoihin, hän voi tehdä niillä mitä tahansa. Tästä syystä salasanoista kehotetaan tekemään mahdollisimman vaikeasti hakkeroitavia, mutta aina sekään ei auta. Suojattu VPN suojaa sinua esimerkiksi suojaamattomilta verkoilta, jos käytät niitä julkisesti tai jos ne yhdistävät laitteeseesi automaattisesti. Jos arkaluontoiset tietosi vuotavat verkkoon, sillä voi olla vakaviakin seurauksia. VPN-yhteys ikään kuin muodostaa suojakuoren suojaamaan tietojasi. Vaikka se ei olekaan täydellinen, parempi tietoturvallisuuden suoja on aina hyvä nykyajan teknologisesti kehittyneessä maailmassa.

Anonyymiys

Mikäli kaipaat, että voisit olla anonyymimpi verkossa, VPN helpottaa myös tätä pulmaa. Verkkosivustot keräävät meistä jatkuvasti uutta tietoa parantaakseen toimintaansa, eikä siltä voi täysin välttyä. Toisaalta on mukavampi surffata, kun oma sijainti on salattu, eikä jokainen verkkosivusto tai mainostaja pysty keräämään kaikkia tietoja sinusta.

Katso sarjoja ympäri maailmaa

Oletko koskaan harmitellut, että Netflix-sarjat ilmestyvät aina aikaisemmin muualla maailmassa? Onneksi VPN:n avulla pystyt yhdistämään suojattuihin palvelimiin ympäri maailman, jolloin voit muuttaa palvelimesi sijainnin esimerkiksi USA:han. Bitdefender VPN pystyy yhdistämään yli 1300 serveriin kaikkialla maailmassa, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden katsoa sarjoja tai elokuvia eri maiden palvelimilta. Jos esimerkiksi haluat oppia uutta kieltä, tämä toiminto voi olla erityisen kätevä; pystyt katsomaan ohjelmia vaikkapa espanjaksi tai ranskaksi, kunhan vain vaihdat VPN-palvelimesi kohdemaahan.

Miksi minun laitteillani pitäisi siis olla suojattu VPN?

Mikäli olet huolissasi laitteidesi tietoturvallisuudesta, VPN luo laitteillesi paremman suojan, sillä pystyt anonyymisti ja turvallisesti surffaamaan netissä. Sijainnin salaamisen avulla voit muuttaa sijaintisi muualle kuin fyysiseen sijaintiisi, mikä hämää hakkereita entisestään. Lisäksi voit hyödyntää ulkomaiden VPN-palvelimia ja katsoa sarjoja missäpäin maailmaa tahansa.