Canon esittelee kaksi MegaTank-monitoimitulostinta pienyrityksille ja kotitoimistoille

Canon esittelee kaksi uutta monitoimitulostinta MegaTank-mallistoon, tyyppimerkinnöiltään Canon PIXMA G7050 – ja Canon PIXMA GM4050 -mallit. MegaTank-tulostimissa on riittoisat musteet, integroidut mustesäiliöt, vaivattomat liitännät sekä tasainen ja luonnollinen painojälki.  

Uutuudet tarjoavat tehokkuutta pienyritysten ja kotitoimistojen tulostus-, kopiointi- ja skannaustöihin, fax-toiminto löytyy myös uudesta Canon PIXMA G7050 -monitoimilaitteesta.  Molemmissa uutuusmalleissa on uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joiden avulla voidaan tulostaa jopa 18 000 mustavalkosivua kolmella mustalla mustepullolla. Canon PIXMA G7050 -laitteen väriainesarjalla voi tulostaa 7700 sivua. Tulostusjälki on aina huippuluokkaa ja kulut pysyvät kurissa.

Uusien monitoimitulostimien tyylikäs muotoilu vie minimaalisesti pöytätilaa ja niiden säädettävä etupaneeli tarjoaa helpon katselun mistä tahansa kulmasta. Lisäksi laitteissa on 350 arkin paperikapasiteetti, 35 arkin syöttölaite, automaattinen kaksipuolinen tulostus sekä automaattinen virrankatkaisu. 

Canon PIXMA G7050 tulostaa, skannaa, kopioi ja faksaa, sen voi yhdistää langattomaan verkkoon ja laitteen toimintoja voi hallita Canon PRINT -sovelluksella. Tulostaa voi AirPrint (iOS)-, Mopria (Android)- ja Windows 10 Mobile -sovelluksilla tai muodostamalla Ethernet-yhteyden. Laite on Windows- ja Mac-yhteensopiva.

  • Canon PIXMA G7050 -monitoimitulostin: svh. 450 euroa 

Canon PIXMA GM4050 on nopea, se tulostaa jopa 13 mustavalkosivua minuutissa. Lisäksi laite skannaa ja kopioi. Pigmenttimusta muste tuottaa ammattimaisen ja terävän tekstin, joten jokainen asiakirja tulostuu yhtä tarkkana. Tulostimen voi yhdistää langattomaan verkkoon ja mustetasot voi tarkistaa Canon PRINT -sovelluksella. Ethernet-liitäntä tarjoaa nopean yhteyden lähiverkkoon. Laite on Windows-yhteensopiva.

  • Canon PIXMA GM4050 -monitoimitulostin: svh. 350 euroa

Uusien monitoimitulostimien myynti alkaa joulukuussa 2019.

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös harrastuksiin liittyviin aiheisiin harrasta.net sivustolla.