Fujitsun uudet tehotyöasemat nostavat 3D-käyttäjien tuottavuutta

Fujitsu tuo markkinoille kaksi uutta tehotyöasemaa suunnittelutehtävissä ja luovilla aloilla työskenteleville vaativille käyttäjille. Uudet tehotyöasemat FUJITSU Workstation CELSIUS M7010 ja CELSIUS M7010X on kehitetty vaativimpaan CAD- ja CAE-3D-mallinnukseen. Ne sopivat myös vaativaan visuaaliseen suunnitteluun media- ja viihdealan tuotannoissa, kuten videotuotantoon, erikoistehosteiden luomiseen, luovaan suunniteluun ja mainosalalle.

Tehotyöasemassa käytetyt Intelin viimeisimmät teknologiat ja suorittimet parantavat tuottavuutta. Ne prosessoivat visualisoinnin työkuormat, suuret datamäärät, syväoppimisen algoritmit sekä laskennan työkuormat huomattavasti aiempaa laitesukupolvea nopeammin.

Uusinta Intel Xeon -suoritinta käyttävästä CELSIUS M7010 -tehotyöasemasta on saatavana useita kokoonpanoja erilaisiin työkuormiin, esimerkiksi vaativaan suunnittelutyöhön, ammattitasoiseen videoiden jälkituotantoon tai tekoälyn algoritmien kehittämiseen. Intel Core i9 X-Series -suorittimia käyttävät CELSIUS M7010X -laitteet sopivat etenkin luoville suunnittelijoille, jotka haluavat korkean suorituskyvyn luotettavalta tehotyöasemalta.

Fujitsun korkeatasoinen laitesuunnittelu tekee uutuusmalleista luokkansa hiljaisimpia ja luotettavimpia. Keskusyksikössä on esimerkiksi kolme erillistä tuuletuskanavaa, jotka optimoivat kaikkien komponenttien lämpötilan. CELSIUS M -laitteiden suunnittelussa on tavoiteltu parasta mahdollista käytettävyyttä, joten laite on helppo päivittää ja laajentaa. Tämä takaa pitkän elinkaaren.

Hinnoittelu ja saatavuus

Uudet tehotyöasemat CELSIUS M7010 ja CELSIUS M7010X ovat tilattavissa heti. Kokoonpanojen verolliset hinnat alkavat 1 950 eurosta.

Lähde: STT Info