Garmin esittelee uuden Approach S62 -golfälykellon

Garmin on tänään esitellyt Approach S62 -GPS-golfälykellon, joka näyttää kaikki golfkentällä tarpeelliset tiedot ja värilliset kenttäkartat. Approach S62 -golfkellossa on selkeä 1.3 tuuman värikosketusnäyttö, joka on 17 % suurempi kuin aikaisemmassa mallissa, ja naarmuuntumaton keraaminen kellonkehä. Älykellon pelisuoritusta parantaviin ominaisuuksiin kuuluvat mm. PlaysLike Distance, Estenäkymä ja täysin uusi Virtual Caddie, joka analysoi peliin vaikuttavia tekijöitä, kuten tuulen nopeus, kentän muoto ja pelaajan aiemmat lyönnit, ja ehdottaa niiden perusteella kuhunkin lyöntiin parasta mailaa.

“Approach S62 on markkinoiden kokonaisvaltaisin golfälykello ja soveltuu käytettäväksi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin”, kertoo Garmin yhtiön Dan Bartel.  “Uuden Virtual Caddie -toiminnon ja yksityiskohtaisten kenttä­karttojen ansiosta Approach S62 toimii henkilökohtaisena caddiena yli 41.000 golfkentällä.”

Approach S62 auttaa suunnittelemaan pelistrategiaa ja hienosäätämään peliä. Kun pelaajalla on edessään sokkolyönti, Approach S62:n PinPointer -toiminto näyttää lipun tarkan suunnan. PlaysLike Distance säätää etäisyyttä ylä- tai alamäkilyöntejä varten korkeuseron perusteella ja Estenäkymässa pelaajan on helppo tarkistaa nopeasti jokaisen esteen sijainti kartalla ja välttää niitä pelin aikana. Viheriönäkymä näyttää viheriöiden oikean muodon ja mahdollistaa lipun siirtämisen manuaalisesti, jolloin etäisyyden hahmottaminen on helpompaa. Lisäksi Approach S62- kellossa on Autoshot round analyzer, joka mittaa ja tallentaa automaattisesti lyöntien pituuden1. Sen voi yhdistää lisävarusteena myytäviin ApproachÒ CT10 -lyöntiantureihin entistäkin tarkempaa automaattista pelinseurantaa varten.

Innokkaat golfarit saavat vielä enemmän tietoa ja vinkkejä pariliittämällä Approach S62 -kellon Garmin GolfÔ -sovellukseen, johon kuuluu pelitilastowidget. Tilastot lasketaan sovelluksessa ja lähetetään sitten kelloon, mistä pelaaja voi tarkistaa tasoitusindeksin, väylä- ja lähestymislyön­tien onnistumis-/epäonnistumisprosentit sekä GIR-lyöntien prosenttimäärän. Garmin Golf -sovellus sisältää lisäksi strokes gained -analyysin sekä tarjoaa mahdollisuuden osallistua sijoitustaulukoihin ja turnauksiin eri puolilla maailmaa olevien pelaajien kanssa.

Golfominaisuuksien lisäksi Approach S62 -älykellossa on rannesykeanturi2, joka näyttää liikunta­suorituksen tehokkuuden. Veren happisaturaatiota mittaava Pulse Ox -anturi3 antaa lisätietoa yleisestä terveydentilasta ja kuntotasosta. Kellon älykkäät ilmoitukset4 näyttävät sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset näytöllä. Muita toimintoja ovat mm. aktiivisuudenseuranta2 sekä esiladatut profiilit juoksua, pyöräilyä ja uintia varten. Maksamista nopeuttavan Garmin PayÔ-lähimaksuratkaisun5 ansiosta Approach S62 -golfkellon käyttäjä viettää vähemmän aikaa kassajonoissa ja enemmän golfkentällä.

Approach S62s -älykellon akku kestää jopa 20 tuntia GPS-tilassa ja jopa 14 päivää älykellotilassa. Garmin QuickfitÒ -rannekkeilla kellon tyyliä on helppo muuttaa. Valikoimasta löytyy värikkäitä ja tyylikkäitä nahka-, silikoni-, nylon- ja titaanirannekkeita. Connect IQÔ-kaupasta on ladattavissa mukautettavia kellotauluja, sovelluksia ja widgetejä.

Approach S62 suositushinta on 599,00 euroa.

Approach S62 + CT62 maila-anturi paketin suositushinta on 649 euroa. 

Saatavuus: Q1/2020.

Lisätiedot: garmin.com/golf.

1Kontakti mailan lapaan tai palloon saattaa vaikuttaa lyönnin mittaukseen. Putteja ei mitata. Osaa lyönneistä, erityisesti chippejä viheriön ympärillä, ei mahdollisesti mitata.

2Lisätiedot Garmin.com/ataccuracy.

3Kyseessä ei ole lääketieteellinen laite eikä laitetta ole tarkoitettu diagnoosin tekemiseen tai sairauden seurantaan; lisätiedot Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox ei ole saatavissa kaikissa maissa.

4Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen; lisätiedot Garmin.com/ble

5Tarkista tällä hetkellä tuetut maat, maksujärjestelmät ja pankit: Garmin.com/GarminPay/banks

Lähde: MyNewsDesk