Brotherin uudet tarratulostimet käyttävät kahta tekniikkaa

Brotherin kahden ammattikäyttöön tarkoitetun tarratulostimen, TD-4420TN:n ja TD-4520TN:n, tyypillisiä käyttäjiä ovat terveydenhuoltoalan, varastoalan, logistiikan, vähittäiskaupan ja elintarvikealan toimijat. Nyt tarjolla on kaksi monipuolista uutuutta, jotka tulostavat tarroja kahta eri tekniikkaa käyttäen.

Tavallisesti tarratulostimet käyttävät toista kahdesta saatavilla olevasta tulostustekniikasta, mutta Brotherin uudet tarratulostimet käyttävät molempia tekniikoita. Käyttäjä voi itse valita, kumpaa tulostustekniikkaa kulloinkin haluaa käyttää.

Brother TD-4420TN- ja TD-4520TN-tarratulostimet käyttävät sekä suoraa lämpötulostusta että lämpösiirtotulostusta. TD-4420TN-mallin enimmäistulostusleveys on 108 mm ja mallin TD-4520TN 105,7 mm. TD-4420TN-mallin tulostusnopeus on 152 mm sekunnissa ja mallin TD-4520TN 127 mm sekunnissa.

Ammattikäytössä tulostustarpeet voivat vaihdella paljonkin, ja siksi on kätevää, että molemmat tulostustekniikat ovat käytettävissä samassa laitteessa. Näin vain yhden laitteen hankkiminen riittää.

Suoraa lämpötulostusta käyttävissä tarratulostimissa on lämpötulostuspää, jolloin perinteistä värinauhaa tai mustetta ei tarvita ja tulostaminen on edullista.

Suoraan lämpötulostukseen soveltuvassa tarrassa on herkkä pintakerros. Tämä tulostustekniikka soveltuu lyhyehkön ajan käytettäviin tarroihin.

Lämpösiirtotulostuksessa tulostusjälki poltetaan tarraan. Se on menetelmistä kalliimpi, mutta tarrat ovat myös laadukkaampia ja kestävät pidempään.

Tuotesarjan uudet huippumallit

Brotherin monipuolisen, ammattikäyttöön tarkoitetun TD-4-tarratulostinsarjan uudet huippumallit ovat TD-4420TN ja TD-4520TN. Sarja käsittää nyt kuusi tuotetta, jotka ovat erihintaisia sekä toiminnoiltaan ja käyttömahdollisuuksiltaan erilaisia.

”Uudet TD-4-tarratulostimemme ovat saaneet Pohjoismaissa hyvän vastaanoton, sillä niissä on monipuoliset toiminnot, kestävä rakenne ja houkutteleva hinta. Uudet huippumallit soveltuvat käyttäjille, joille vain paras on kyllin hyvää”, toteaa Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, Brother Finlandilta.

Brother on pitkään ollut aktiivinen toimija ammattikäyttöön tarkoitettujen tarratulostimien Pohjoismaiden markkinoilla, ja tuotteet ovat yleistyneet alueen yrityksissä.

Niitä käytetään esimerkiksi vähittäiskaupassa elintarvikkeiden viivakoodi-, ainesosa-, allergeeni- ja hintatietojen merkitsemiseen, ja niillä voidaan tulostaa myös kuitteja. Apteekeissa ja sairaaloissa tulostimia käytetään potilaiden laboratorionäytteiden ja lääkkeiden merkitsemiseen.

Brother TD-4420TN

Brotherin TD-4420TN on pienikokoinen lämpösiirtotulostusta käyttävä tarratulostin, jolla voidaan hyödyntää myös suoraa lämpötulostusta. Se on yksi markkinoiden monipuolisimmista tarratulostimista.

Siinä on USB-, RS-232C- ja verkkoliitännät. Ethernet-verkkokortti helpottaa tulostimen jakamista, ja tulostimessa on Windows-, Mac- ja Linux-ajurit ja useita emulointeja, joten se voidaan integroida useimpiin IT-järjestelmiin.

USB-liitännän kautta Brother TD-4420TN-tulostimeen voidaan liittää esimerkiksi viivakoodinlukija, elektroninen vaaka tai ulkoinen näppäimistö. Lisäksi siihen on lisävarusteena saatavilla tarraleikkuri tai erillinen taustapaperin irrotusyksikkö.

Brother TD-4520TN

TD-4520TN ja TD-4420TN ovat hyvin samankaltaiset tuotteet. Niiden perusteknologia on sama, niissä on samat liitäntämahdollisuudet, emuloinnit ja lisävarusteet. Niissä on kuitenkin eroja, jotka voivat tietyille asiakkaille olla tärkeitä.

TD-4520TN:n tulostusresoluutio on 300 dpi ja TD-4420TN:n 203 dpi. TD-4420TN on puolestaan nopeampi, se tulostaa 152 mm sekunnissa, kun taas TD-4520TN tulostaa 127 mm sekunnissa. TD-4420TN:n enimmäistulostusleveys on 108 mm ja TD-4520TN:n 105,7 mm.

Suositushinnat ja saatavuus

Brother TD-4420TN:n verollinen suositushinta on 904,00 €.

TD-4520TN:n verollinen suositushinta on 1055,00 €.

Tuotteita myyvät Brotherin jälleenmyyjät kautta maan.

Lähde: MyNewsDesk