Kovaan yrityskäyttöön suunniteltu Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition saapuu Suomeen

Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Editionin myynti alkaa Suomessa tällä viikolla. Yrityskäyttöön optimoidun XCover 4S:n mukana tulevat neljän vuoden säännölliset tietoturvapäivitykset[1]. Entistä parempi suorituskyky ja lukuisat yrityksille suunnitellut lisäominaisuudet tekevät XCover 4S:stä täydellisen työkalun koviin työolosuhteisiin.

Espoo, 2. heinäkuuta 2019 – Galaxy XCover on tunnetusti Samsungin kestävien puhelimien mallisto, jonka laitteet on suunniteltu koviin olosuhteisiin. XCover 4S on vankkarakenteinen puhelin, jossa on suuri HD-näyttö ja käteen sopiva ohut muotoilu. Fyysisten painikkeiden ansiosta XCover 4S:ää voi käyttää myös työhanskat kädessä. Puhelin on IP68-luokiteltu, mikä tarkoittaa, että se kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Lisäksi se on sertifioitu US Military Standard MIL-STD 810G -standardin mukaisesti, joka takaa kyseisen suojaluokituksen mukaisen iskunkestävyyden sekä kestävyyden eri lämpötiloissa, säässä ja tuulessa. XCover 4S on työkäyttöön optimoitu päivitys edellisestä mallista, XCover 4:stä. Uutuudessa on tehokkaampi suoritin, tarkempi kamera ja suurempi tallennuskapasiteetti.

Galaxy XCover 4S Enterprise Edition on räätälöity täyttämään liiketoiminnan tarpeet. Laitteen korkeaa tietoturvatasoa ylläpidetään säännöllisillätietoturvapäivityksillä neljän vuoden ajan. Mukana tulevilla Knox Configure sekä E-FOTA on MDM -hallintatyökaluilla[2] yritysten mobiililaitteiden hallinta ja määrittäminen onnistuu keskitetysti.

– Suorituskyky, kestävyys ja älykkäät yritystoimintaominaisuudet tekevät XCover 4S:stä erinomaisen työpuhelimen vaihteleviin ja koviin olosuhteisiin. Siinä on myös vaihdettava akku pitkiä työaikoja varten. Puhelimeen voi siis vaihtaa täyden akun jatkokäyttöä varten, kertoo Christian Kyllerman, Product Manager Samsung Mobile B2B.

Valtteina turvallisuus ja helppokäyttöisyys

Samsungin Knox takaa parhaan turvallisuuden yhdessä neljän vuoden säännöllistenAndroid-tietoturvapäivitysten sekä Samsung Knoxin uusimpien ohjelmistopäivitysten kanssa. Samsung Knoxille myönnettiin korkein ”Strong”-arvosana toukokuussa 2019 tehdyssä Gartnerin mobiiliturvallisuusalustojen vertailussa[3].

Galaxy XCover 4S Enterprise Editionin myynti alkaa 8. heinäkuuta ja sen suositushinta on 299 euroa. Puhelin on väriltään musta.

Samsung Galaxy XCover (Enterprise Edition) -tuotetiedot


Galaxy XCover 4S
Näyttö
5,0 tuuman HD TFT -näyttö
*Näyttö mitataan diagonaalisesti täydellisenä suorakulmiona pyöristetyistä kulmista riippumatta.
KameraEtu/Taka: 16MP, F1.7 Etu: 5MP F2.2
Mitat145,9 x 73,1 x 9,7 mm
Prosessori1,6GHz Octa-Core
Muisti3 GB RAM 32 GB sisäistä tallennustilaa
MicroSDJopa 512GB asti
*MicroSD-kortit myydään erikseen
Akku2,800mAh vaihdettava akku
*Tyypillinen arvo testataan kolmannen osapuolen laboratorioympäristössä. Arvioitu (vähimmäis)kapasiteetti on pienempi. Lisätietoja on osoitteessa www.samsung.fi
OSAndroid 9.0 (Pie)