Monipuolinen Samsung Galaxy Tab S6 Lite nyt kaupoissa

Samsungin tablettiuutuus Galaxy Tab S6 Lite on nyt saapunut myyntiin Suomessa. Kevytrakenteisessa ja kauniisti muotoillussa laitteessa on 10,4-tuumainen näyttö, AKG:n huippuäänentoisto, uusittu versio S Pen -kynästä sekä yhteistyöominaisuuksia Spotifyn, Netflixin ja YouTuben kanssa. Tab S6 Lite on täydellinen työ- ja viihdekumppani koko perheelle.

Espoo, 30. huhtikuuta 2020 – Samsung Galaxy Tab S6 Lite saapuu myyntiin Suomessa tänään. Samsungin uusin tabletti on kevyt ja tyylikkäästi muotoiltu, ja sen 10,4-tuumainen näyttö 16:10-kuvasuhteella sopii täydellisesti viihteeseen, työntekoon tai opiskeluun. Kyseessä on siis multimedialaite koko perheen käyttöön.

Galaxy Tab S6 Liten kautta koko perhe pääsee käsiksi lukuisiin äly- ja viihdeominaisuuksiin, joiden avulla esimerkiksi musiikin kuuntelu, videoiden katselu, shoppailu ja yhteydenpito läheisiin on entistä helpompaa. YouTube-kumppanuuden kautta uudet Tab S6 Lite -käyttäjät voivat testata YouTube Premium -palvelua maksutta neljän kuukauden ajan. Tarjous koskee uusia Premium-jäsenyyksiä. Tabletissa on sisäänrakennettu haku Netflix– ja Spotify-palveluille, joten lempiartistien tai elokuvien hakeminen onnistuu ilman kyseisten sovellusten avaamista. Lisäksi äänikokemus on ensiluokkainen, kiitos kaksoiskaiuttimien ja AKG:n Dolby Atmos 3D -tuetun ääniteknologian.

Galaxy Tab S6 Liten mukana tulee päivittynyt S Pen -kynä. Uudistuksiin lukeutuvat parannettu viive ja 7 gramman paino. S Pen -kynän avulla käyttäjä voi selata sivuja sujuvammin, piirtää tai tehdä muistiinpanoja, jotka on mahdollista kääntää tekstiksi vaikkapa Word-dokumenttiin. Kun kynä ei ole käytössä, se kiinnittyy helposti magneetilla tabletin kylkeen.

Yksi tabletti, useita käyttäjiä

Galaxy Tab S6 Lite on käyttäjäystävällinen tabletti koko perheelle, sillä se sallii käyttäjien luoda jopa yhdeksän erillistä käyttäjäprofiilia. Mukana on myös Samsung Kids -tila, jossa päivittäistä ruutuaikaa ja pääsyä tiettyihin sovelluksiin on mahdollista rajoittaa. Näin lapset tulevat tutuiksi digimaailman kanssa turvallisesti. Lisäksi laitteesta löytyy laaja valikoima jännittäviä ja luovia oppimissovelluksia sekä pelejä nuorisolle.

Samsung Galaxy Tab S6 Liten myynti alkaa alkaa tänään 30. huhtikuuta. Värivaihtoehtoina ovat Oxford Gray ja Angora Blue. Tab S6 Liten Wi-Fi-mallin suositushinta on 399 euroa ja 4G-version suositushinta 469 euroa. 10. toukokuuta mennessä laitteen ostaneet saavat Book Cover -suojakuoret kaupan päälle. Nopean ostajan etu on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Lähde: MyNewsDesk