Samsung julkaisee käsienpesusovelluksen älykelloilleen

Maailman terveysjärjestö (WHO) on suositellut tartuntojen ehkäisyyn monia toimia, kuten jatkuvaa käsien pesua. Terveydenhuollon ammattilaisten mukaan käsiä tulisi pestä ainakin 20 sekuntia, jotta se olisi tehokasta. Päivien kuluessa monet meistä unohtavat kuitenkin pestä käsiämme niin usein ja huolellisesti kuin meidän pitäisi. Samsung on nyt kehittänyt Hand Wash -sovelluksen, joka auttaa Galaxy Watch -älykellokäyttäjiä ylläpitämään hyvää käsihygieniaa muistuttamalla säännöllisesti käsien pesusta ja huolehtimalla, että jokainen pesukerta kestää ainakin 20 sekuntia.

Hand Wash -sovelluksessa on esiasetettuja muistutuksia, joita käyttäjä voi muokata omien aikataulujensa ja tarpeidensa mukaan. Kun käyttäjä aloittaa käsienpesun, sovellus mittaa vaaditun ajan ja ilmoittaa värinällä, kun 25 sekuntia on kulunut. Viisi sekuntia on varattu hanan avaamiselle ja saippuan annostelulle, ja 20 sekuntia itse pesulle. Lisäksi Hand Wash -sovellus muistuttaa käyttäjää, jos tämä ohittaa jonkin aikataulutetuista pesukerroista.

Käytännön muistutusten ja kellottamisen ohella sovelluksen tarkoituksena on tehdä käyttäjiä tietoisemmiksi omista käsienpesurutiineistaan ja rakentaa ajan kanssa terveyttä edistävää tapaa. Hand Wash -kokemuksen täydentää tyylikäs kellotaulu, jonka avulla oman rutiinin seuraaminen on helppoa. Sovellus näyttää myös, miten kauan viime pesukerrasta on, jotta käyttäjät olisivat tietoisempia hygieniatilanteestaan reaaliajassa.

Galaxy Watch -käyttäjät voivat nyt ladata Hand Wash -sovelluksen kelloilleen Galaxy Store -sovelluskaupasta.

Lähde: MyNewsDesk