Samsung Galaxy A80 saapuu kauppoihin

Samsungin A-tuoteperhe saa uuden jäsenen 8. heinäkuuta, kun Galaxy A80 saapuu kauppoihin. Galaxy A80:ssä yhdistyvät parhaat ominaisuudet uuteen muotoiluun sekä uniikkiin kääntyvään kameraan, joka häivyttää rajaa etu- ja takakameroiden välillä. Kokonaisuus avaa käyttäjälle uusia mahdollisuuksia valo- ja videokuvata sekä jakaa sisältöä välittömästi.

Espoo, 5. heinäkuuta 2019 – Galaxy A -sarja tuo yhä useampien käyttäjien ulottuville teknisiä innovaatioita, joiden ansiosta laitteet vastaavat hyödyllisyydeltään lippulaivamalleja. 8. heinäkuuta myyntiin saapuu Samsungin uusin keskihintaluokan puhelin, Galaxy A80. Laitteessa on 6,7-tuumainen Super AMOLED -näyttö ja uudenlainen kääntyvä kolmoiskamera, joka tallentaa sekä laajat maisemat että selfiekuvat yhtä laadukkaina. Huippuluokan puhelin sopiikin hyvin tärkeiden hetkien tallentamiseen, pelaamiseen, elokuvien katseluun tai lempisarjoista nauttimiseen.

– Olemme ylpeitä Galaxy A80:n innovaatioista. Kamera ja laadukas näyttö ovat tärkeitä käyttäjillemme, jotka valokuvaavat, videoivat ja jakavat kokemuksiaan nopeaan tahtiin. Tällaisille käyttäjille etu- ja takakamerat ovat puhelimessa yhtä tärkeitä. Tästä syystä tuomme Galaxy A80:n myötä markkinoille kääntyvän kameran, jonka avulla hoituvat sekä selfiet että perinteisemmät valokuvat yhtä korkealaatuisesti, kertoo Samsungin mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Uniikki kääntyvä kamera tärkeimpien hetkien tallentamiseen

Galaxy A80:n kolme kameraa antavat käyttäjille uusia luovia mahdollisuuksia. Kääntyvä kamera liukuu ylös näytön takaa ja ottaa yhtä laadukkaita kuvia molempiin suuntiin. Käyttäjien ei siis tarvitse enää tinkiä selfiekuviensa laadusta. Kääntyvä kamerakokonaisuus koostuu kolmesta kamerasta: 48MP:n pääkamerasta f2.0-aukolla, 8MP:n superlaajakulmakamerasta 123 asteen näköalalla sekä bokeh-efektit mahdollistavasta 3D-syvyyskamerasta. Runsaasti valoa sensorille päästävän f2.0-aukon ja Dual Pixel -teknologian avulla käyttäjät voivat ottaa tarkkoja kuvia myös heikoissa valaistusolosuhteissa.

Galaxy A80:n kamera tallentaa ammattilaistasoista liikkuvaa kuvaa, jonka avulla tärkeät kokemukset ovat jaettavissa välittömästi. Super Steady -vakautuksen avulla käyttäjät voivat luoda vakaita livevideoita vauhdikkaista seikkailuistaan, ja superlaajakulmalinssi tallentaa mukaan enemmän yksityiskohtia ympäristöstä. 3D-syvyystehoste taas antaa käyttäjälle vapauden sumentaa taustan ja tarkentaa kuvan aidosti tärkeisiin kohteisiin. Galaxy A80 -puhelimessa 3D-syvyystehoste toimii jopa videokuvauksessa.

Samsung Galaxy A80:ssä on 6,7-tuumainen FHD+ Infinity Super AMOLED -näyttö. Koska kamera ei vie lainkaan tilaa näytöltä, käyttäjät saavat nauttia täydestä kuvakokemuksesta näytöllä kuvien, videoiden, pelien, verkkoselailun tai luovan työskentelyn parissa. Vaikuttavan äänenlaadun takaava Dolby Atmos, tehokas suoritin ja kookas akku tekevät Galaxy A80:stä luotettavan peli- ja moniajolaitteen.

Galaxy A80:n myynti Suomessa alkaa 8. heinäkuuta. Puhelin on saatavana hopeisena, kultaisena ja mustana, ja sen suositushinta on 679 €. Nopean ostajan etuna kaikki viimeistään heinäkuun 21. päivänä Galaxy A80:n ostaneet saavat kaupan päälle langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet (arvo 159 euroa).

Lisätietoa Galaxy A80:stä löydät osoitteesta: https://www.samsung.com/fi/smartphones/galaxy-a80-a805/SM-A805FZKDNEE/


Katso myös sportting sivuston aiheet ja jutut!