Samsung laajentaa Galaxy A -sarjaa uudella Galaxy A21s -puhelimella

Galaxy A21s tuo A-sarjaan uudenlaista muotoilua. Lisäksi puhelimessa on Infinity-O-näyttö ja neljä takakameraa.

Espoo, 15. toukokuuta 2020 – Samsung paljastaa tänään uuden puhelimen Galaxy A -laitesarjaan. Galaxy A21s tuo mukanaan monia edistyksellisiä ominaisuuksia – siinä on Infinity-O-näyttö, neljä takakameraa ja tehokas akku, joiden yhdistelmä on huippuluokkaa kyseisessä hintaluokassa.

– Galaxy A21s:n avulla Samsung tuo jälleen huikeita ominaisuuksia edulliseen hintaluokkaan. Vahvistamme päättäväisin askelin Galaxy A -laitesarjaamme, sillä näin varmistamme, että voimme tarjota parasta mobiilikokemusta ostajan budjetista riippumatta, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom toteaa.

Näytön täydeltä kokemuksia

Galaxy A21s:ssä on useista Samsungin huippulaitteista tuttu Infinity-O-näyttö, jonka läpimitta on 6,5 tuumaa ja tarkkuus HD+. 20:9-kuvasuhde ja Dolby Atmos -äänentoisto takaavat, että viihdekokemukset ovat vahvoja niin pelien kuin videoidenkin parissa.

Galaxy A21:ssä Samsung kehittää edelleen laitesarjan tunnistettavaa ja eloisaa muotoilua. Uusin tulokas tulee saataville useissa värivaihtoehdoissa, joista erityinen hologrammi- ja 3D-hohtotehoste tekee uniikkeja. Tyylikäs muotoilu hoikkine runkoineen ja pyöristettyine kulmineen tukee laitteen sopusuhtaista kokoa, ja Galaxy S21s soveltuukin hyvin yhdellä kädellä käytettäväksi.

Galaxy A21s haastaa mobiilikameroiden rajoja

Galaxy A21s:ssä on kyvykäs neljän linssin takakamera, jonka älykkäät ominaisuudet tekevät ammattimaisten kuvien ja videoiden saamisesta helppoa. 48 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ovat omiaan tallentamaan maisemakuvat ja muut laajat näkymät. 2 megapikselin makrokamera taas taipuu erityisesti lähikuviin, joissa pienetkin yksityiskohdat pääsevät esiin.

2 megapikselin syvyyskameran mahdollistamalla Live Focus -toiminnolla taas käyttäjät voivat keskittyä kuvissa kaikkein tärkeimpään, kiitos ammattimaisen taustasumennuksen, olipa kuvauskohteena sitten ihminen, eläin, tai ruoka-annos. Lisää luovuutta kuviin tuovat kasvotunnistukseen perustuvat tarrat ja filtterit.

Korkeaa suorituskykyä helposti saatavilla

Galaxy A21s:n 5000 mAh:n akku on pitkäkestoinen ja tukee 15W pikalatausta, joten käyttäjät voivat aidosti ottaa kaiken irti puhelimestaan. Laitteen sisäinen tallennustila on 32 Gt ja tilan laajentaminen on mahdollista muistikorteilla 512 Gt asti, eli muistoille on aina tilaa puhelimessa.

Lisää käytännöllisyyttä tuo One UI Core -käyttöliittymä, joka mahdollistaa yhden käden käytön ja tumman väritilan. Jokapäiväisen elämän helpottamiseksi Galaxy A21s tukee sekä kasvo- että sormenjälkitunnistusta.

Samsung Galaxy A21s tulee saataville kesäkuun puolivälissä. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja sininen. Laitteen suositushinta on 229 €.

Lisätietoa Galaxy A21s -puhelimesta löydät osoitteista: www.samsung.com/fi/smartphones/galaxy-a/, www.samsungmobilepress.com ja news.samsung.com/galaxy


Tekniset tiedot – Galaxy A21s


Galaxy A21s
Näyttö6,5” HD+ TFT Infinity-O-näyttö (720×1600)
Kamera[Taka] Pääkamera: 48MP, F2.0 Ultralaajakulma: 8MP, F2.2Syvyyskamera: 2MP, F2.4Makro: 2MP, F2.4[Etu]13MP, F2.2
Mitat75,3 x 163,7 x 8,9mm
SuoritinOcta Core 2,0GHz
Muisti ja lataus3 GB RAM 32 GB sisäistä tallennustilaa MicroSD-korttipaikka (512GB asti)
Akku5000mAh (Tyypillinen) 15W pikalataus
Biometrinen tunnistusSormenjälkitunnistin takana Kasvontunnistus
VäritMusta Valkoinen Sininen

Lähde: MyNewsDesk