Tulostukseen iloa. Canonin Creative Park -mobiilisovelluksella ja tulostusmateriaaleilla.

Tulostetaanpa sitten ammattitason studiokuvia näyttelyyn tai luovia projekteja lasten iloksi, löytyy Canonin valokuvapaperivalikoimasta vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Ammattilaisille ja harrastajille suunnitellut ensiluokkaiset tulostuspaperit takaavat aina esittelykelpoisen tuloksen. Kiiltävistä, hohtavista ja mattapintaisista vaihtoehdoista löytyy aina sopivin kaikille luoville toteutuksille. 

Paras mahdollinen lopputulos 

Jotkut asiat toimivat parhaiten yhdessä. Kun Canon PIXMA -mustesuihkutulostimessa käytetään alkuperäisiä musteita ja valokuvapapereita, varmistetaan yhtenäinen ja korkealaatuinen tulostusjälki ja luotettava suorituskyky sekä saadaan täysi vastine rahalle jokaisella tulostuskerralla.

Haalistumattomat muistot

Kun kuvat tulostetaan haalistumattomille valokuvapapereille, ne säilyvät pitkään värikylläisinä ja kauniina. Kuvat ja asiakirjat ovat heti kuivia eikä niiden sotkeentumisesta tarvitse huolehtia. Tulostetuille kuville voidaan lisätä persoonallisuutta kiilto-, hohto- ja mattapaperilla postikorttikoosta A2-kokoon asti. 

Inspiraatiota koristeluun, kortteihin, kalentereihin ja askarteluun tarjoaa uusi maksuton Canon Creative Park -mobiilisovellus. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin, joissa on vähintään iOS 11.0- tai Android OS 5.0 -käyttöjärjestelmä. Sovelluksen voi ladata omaan älypuhelimeen, luoda oman Canon ID -tunnisteen sekä tulostaa palvelusta halutut mallit ja kaavat yhteensopivalla Canon PIXMA -mustesuihkutulostimella. Tutustu palveluun tarjontaan https://creativepark.canon/en/index.html

Tutustu tarkemmin myös uudistettuun tulostusmateriaalivalikoimaan.    

  • Irrotettava ja uudelleen kiinnitettävä valokuvatarra Canon RP-101, 4×6″, 5 arkkia, svh. 5.90 €. Materiaalille voi tulostaa persoonallisen kuvan ja kiinnittää tarran jääkaapin oveen, peiliin, kannettavaan tietokoneeseen tai matkapuhelimen suojakuoreen. Tarrasta ei jää liimajälkiä, ja sen voi irrottaa ja kiinnittää uudestaan. 
  • Magneettinen valokuvapaperi, Canon MG-101, 4×6″, 5 arkkia, svh. 6.90 €. Materiaalille voi tulostaa kuvia, jotka kiinnittyvät mihin tahansa magneettiseen pintaan.
  • Tulostettavat kynsitarrat, Canon NL-101, 24 tarraa, svh. 10.90 €. Arkille voi tulostaa jopa 12 erilaista tarraa. Tarrat kiinnitetään kynsiin, reunat viilataan tasaisiksi ja toteutua viimeistellään kynsilakalla.
  • Kiiltävä valokuvapaperi, Canon GP-501, A4, 20 arkkia, svh. 8.90 €. Paperissa on mikrohuokoinen pinnoite, joka imee musteen nopeasti syvälle paperin pinnan alle. Valokuvatulosteet kuivuvat hetkessä.
  • Matta valokuvapaperi, Canon MP-101, A4, 50 arkkia, svh. 13.90 €. Paperi sopii erinomaisesti pehmeästi viimeisteltyjen ja kirkkaiden kuvien ja grafiikan tulostamiseen. 

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös tätä kautta samalla sportting-sivuston aiheisiin!