ASUS lanseeraa ZenBook Duo-kannettavan mullistavalla ScreenPad Plus -kosketusnäytöllä Suomessa

ASUS on julkaissut ZenBook Duo (UX481) –kannettavan tänään Suomessa. ZenBook Duo on uraauurtava kannettava, joka seuraa erittäin suosittua ZenBook Pro Duoa. Siinä on myös uusi ASUS ScreenPad ™ Plus, vallankumouksellinen 12,6 tuuman täysleveä toissijainen kosketusnäyttö, joka laajentaa ja parantaa käyttäjien vuorovaikutteisia ominaisuuksia kannettavan kanssa. Zenbook Duo on suunniteltu vaivattomaan luovuuteen ja tuottavuuteen liikkeessä. Sen valtava 70 Wh -akku tarjoaa jopa 22 tuntia akun käyttöaikaa. Tätä tukee myös 10. sukupolven Intel® Core ™ -prosessori, yhdistettynä jopa 16 Gt: n RAM-muistiin ja NVIDIA® GeForce MX 250 näytönohjaimeen ja erittäin nopealla tallennustilalla, jonka tarjoaa 512 Gt PCIe® SSD.

KEY POINTS

  • Luo mitä ikinä haluat ScreenPad Plus -näytöllä: 12,6 tuuman kokoleveä ScreenPad Plus -kosketusnäyttö toimii saumattomasti päänäytön kanssa luovuuden parantamiseksi
  • Uusi ja tehokas suorituskyky: rakennettu vaivatonta luovuutta varten 10. sukupolven Intel Core i7 -prosessoreilla, NVIDIA GeForce MX250 GPU: lla ja Wi-Fi 6: lla
  • On-The-Go tuottavuus: 70 Wh akku 22 tunnin akunkestoon, MIL-STD-810G -standardi ja laaja valikoima korkean suorituskyvyn I/O-portteja

Luo mitä ikinä haluat ScreenPad Plus –näytöllä

Zenbook Duon ainutlaatuinen ScreenPad Plus antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia tuottavuudesta ja tehokkuudesta, kun kaksi erillistä näyttöä toimivat yhdessä kannettavassa laitteessa. Täysileveä, korkearesoluutioinen 32: 9-kuvasuhteella varustettu 1080P-kosketusnäyttö sijaitsee suoraan kannettavan tietokoneen näppäimistön yläpuolella tarjoamassa huomattavasti laajemman visuaalisen työtilan ja säilyttäen samalla kannettavan tietokoneen normaalin muodon.

ScreenPad Plus -kosketusnäyttöä voidaan käyttää kuten mitä tahansa Windowsin normaalia toista näyttöä visuaalisen sisällön näyttämiseen, tai käyttäjät voivat hyödyntää useita ScreenXpert-ohjausohjelmistoon rakennettuja aikaa säästäviä ominaisuuksia ja toimintoja yksinkertaistaakseen moninäyttöikkunoiden ja sovellusten hallintaa. Näitä ovat kätevät nopeat hallintalaitteet, kuten App Switcher, ViewMax ja App Navigator, jotka mahdollistavat intuitiivisen vuorovaikutuksen päänäytön ja ScreenPad Plus -kosketusnäytön välillä. Task Group:in avulla käyttäjät voivat helposti uppoutua työ-flow:hun avaamalla useita tehtäviä yhdellä kosketuksella.

Käyttäjät voivat myös vetää erillisiä sovelluksia, työkalurivejä tai valikoita ScreenPad Plus -kosketusnäytölle vähentääksesi pääruudun sotkuisuutta ja parantaaksesi työn tehokkuutta. Sisällöntuottajat voivat kiinnittää työkalut, kuten videon esikatselut, aikajanan ohjaimet, koodi-ikkunat tai äänimikserin paneelit ScreenPad Plus -kosketusnäytölle optimoidakseen työskentelynsä. ScreenPad Plus -kosketusnäytölle sijoitettujen sosiaalisen viestinnän sovellusten avulla käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla ja vastata välittömästi viesteihin työskennellessään joutumatta vaihtamaan ikkunoiden välillä.

Uusi ja tehokas suorituskyky

Zenbook Duo on suunniteltu korkeaan suorituskykyyn koko ajan liikkeellä olevalle ammattilaiselle antaen tehoa vaivattomalle luovuudelle ja tuottavuudelle. Sitä antaa jopa 10. sukupolven Intel Core i7 -prosessori, 16 Gt RAM-muistia ja NVIDIA GeForce MX250- näytönohjain, joka antaa ylivoimaista suorituskykyä työhön tai pelaamiseen.  Jopa 512 Gt PCIe SSD takaa erittäin nopean tiedonsiirron koko ajan. Uusin Intel Wi-Fi 6 Gig + (802.11ax) vie langattomat nopeudet seuraavalle tasolle ultravakaisiin-yhteyksiin maailmalle.

ZenBook Duon 14-tuuman näyttöä ympäröivät ultraohuet näytönkehykset, jotka ovat vain 3,5 mm leveitä. Ne antavat sille tyylikkään 90%: n näytönalan ilman häiritsevän paksuja reunoja.

Siinä on laaja 178 ° katselukulma ja erityisen tarkat värit. PANTONE® Validated tarkoittaa, että ZenBook Duo on läpäissyt PANTONE-värien arvioinnin, ja näyttö osoittaa erinomaista uskollisuutta Pantone Matching System (PMS) -värien toistamisessa.

On-the-Go-tuottavuus

Zenbook Duo on erittäin helposti mukaanotettava 14-tuumainen kannettava, jossa on mukana kaikki ominaisuudet, joita jokainen sisällöntuottaja tarvitsee: suuri 70 Wh: n akku ja jopa 22 tunnin akunkesto (videotoisto), ScreenPad Duo-kosketusnäyttö laajempaa työskentelytilaa varten, erillinen näytönohjain lisätehokkuudelle, laaja valikoima I/O-portteja, nopea ja turvallinen sisäänkirjautuminen kasvojentunnistuksen avulla IR-kameran kautta ja kestävyys, joka taataan MIL-STD-810G -standardilla.

SAATAVUUS & HINTA

ASUS Zenbook Duo (UX481) on saatavana Verkkokauppa.com:sta, Elisalta, DNAlta ja Powerista.

Suositushinta: 1599€

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös ohimennessäsi Sportting-sivuston urheiluun liittyviä aiheita.