Galaxy S20 -laitteet ovat nyt kaupoissa – mukana Samsungin kaikkien aikojen paras mobiilikamera

Samsung Galaxy S20, S20+ ja S20 Ultra ovat nyt saapuneet myyntiin Suomessa. Uusi Galaxy S20 -laitesarja tuo mukanaan Samsungin parhaan kameran koskaan, ja laitteet ovat lisäksi 5G-valmiita.

Espoo, 13. maaliskuuta 2020 – Uuden Galaxy S20 -laitesarjan myynti alkaa tänään. Uusittu kamerajärjestelmä ohjelmistoineen mahdollistaa jopa 108 megapikselin kuvat ja 100-kertaisen zoomin. S20-kameroilla kristallinkirkkaat kuvat ovat mahdollisia kaikissa valaistusolosuhteissa. Galaxy S20:ssa on lisäksi nopea 120 Hz:n näyttö ja kookkaampi akku sekä tuki uuden sukupolven 5G-yhteyksille. S20-tuoteperhe tarjoaa kokonaisuuden ja ominaisuudet, joita ei muilta löydy.

Samsungin kaikkien aikojen paras mobiilikamera tekee käyttäjästä ammattikuvaajan

Käytämme älypuhelimia aina vain enemmän kokemustemme tallentamiseen kuvina ja videoina, minkä vuoksi kamera on tärkein tekijä kuluttajien ostaessa uusia puhelimia. Galaxy S20 -puhelinten älykäs ohjelmisto mahdollistaa sulavan kuvauskokemuksen, ja Samsungin kaikkien aikojen suurin kenno takaa parhaat kuvat kaikissa tilanteissa.

  • Suurempi kenno kuin koskaan aiemmin ja entistä parempia kuvia pimeässä: Galaxy S20:ssä ja S20+:ssa on 64 megapikselin kamera, ja Galaxy S20 Ultrassa on 108 megapikselin kamera. Samalla kuvakennon koko on kasvanut huomattavasti. Suuremman kennon etuna on muun muassa kaapattavan valon suuri määrä, minkä ansiosta kuvien laatu pysyy hyvänä jopa hämärissä olosuhteissa. Galaxy S20 Ultra vie kamerainnovaatiot askelta pidemmälle vaihtamalla dynaamisesti 108MP ja 12MP kuvatilojen välillä – niin kutsuttu nona-binning-teknologia yhdistää yhdeksän pikseliä ja kaappaa lähes kolme kertaa enemmän valoa kuin Galaxy S10. Tämän teknologian avulla kameralla saa huikean upeita kuvia myös hämärässä.
  • Jopa 100x zoom: Galaxy S20 -sarjan Space Zoom -teknologia yhdistää optisen hybridizoomin ja AI-tuetun digitaalizoomin. Yhdistelmä avaa täysin uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen pitkän etäisyyden päästä. Galaxy S20 ja S20+ -puhelimilla käytössä on 30-kertainen zoomi, ja Galaxy S20 Ultrassa monikuvaprosessointi minimoi kuvanlaadun heikkenemisen zoomatessa, mahdollistaen jopa 100-kertaisen zoomin.
  • Galaxy S20 tallentaa tärkeinä hetkinä kerralla enemmän: S20 kykenee tarvittaessa käyttämään AI-teknologiaa ja kaikkia linssejään samanaikaisesti, ja luomaan yhdestä hetkestä kokoelman kuvia ja videoita, kuten Live Focus -kuvan, valmiiksi rajattu kuvan, ultralaajakulmakuvan, ja niin edelleen. Näin käyttäjä pääsee valitsemaan parhaat ja itselleen mieluisimmat otokset tärkeästä hetkestä.
  • Videotallennusta aidolla 8K-tarkkuudella: Videotallennus onnistuu 8K-tarkkuudella, jaSuper Steady 2.0 varmistaa, että kuvatut videot ovat aina erittäin vakaita. Tekoälyä hyödyntävä liikkeen analysointi ja kuvan kierron huomioon ottava vakautusteknologia saavat kuvatut videot näyttämään ammattikalustolla kuvatuilta.

Huippuluokan suorituskykyä

Galaxy S20 -sarjan puhelimissa on Samsungin uusi One UI -käyttöliittymä sekä yhtiön tehokkain ja nopein suoritin koskaan. Lisäksi laitteissa on 128 Gt:n tallennustila, joka on laajennettavissa MicroSD-muistikortilla aina teratavuun asti. Ultra-mallissa on jopa 5000 mAh akku, joka on yli 20 prosenttia suurempi kuin Galaxy S10+:n akku. Huippunopealla 120 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö taas tekee sovellusten ja nettisivujen selaamisesta entistä sujuvampaa. 5G-yhteyden avulla käyttäjä voi esimerkiksi ladata TV-sarjan koko tuotantokauden katseltavaksi offline-tilassa hetkessä.

Galaxy S20 -puhelinten myynti alkaa tänään, 13. maaliskuuta 2020. Suositushinnat ja värivaihtoehdot Galaxy S20 -sarjalle ja Galaxy Buds+ -kuulokkeille ovat:

  • Galaxy S20 5G: 1049 €, saatavana väreissä Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink
  • Galaxy S20+ 5G: 1149 €, saatavana väreissä Cosmic Grey, Cosmic Black
  • Galaxy S20 Ultra 5G: 1399 €, saatavana väreissä Cosmic Grey, Cosmic Black
  • Galaxy Buds+:179 €, saatavana väreissä musta, valkoinen ja sininen

Lähde: MyNewsDesk