Samsung Galaxy Buds+ -kuulokkeiden myynti alkaa – Pidempi akunkesto sekä entistä parempi äänenlaatu

Samsungin uusimmat aidosti langattomat nappikuulokkeet, Galaxy Buds+, ovat nyt kaupoissa. Parempi äänen- ja puheluiden laatu, pidempi akunkesto sekä joustavat mukautusmahdollisuudet pienessä paketissa tekevät Galaxy Buds+ -kuulokkeista täydellisen kumppanin aktiiviselle käyttäjälle.

Espoo, 13. maaliskuuta 2020 – Samsungin uusien langattomien kuulokkeiden, Galaxy Buds+:ien myynti alkaa tänään. Buds+ -kuulokkeissa on sama näppärä muotoilu kuin edeltäjissään, mutta niissä on myös ominaisuuksia, jotka tarjoavat selkeämmän äänen puheluiden aikana, paremman äänenlaadun musiikin toistoon ja peräti 22 tunnin akkukeston.

–Galaxy Buds+ -kuulokkeet tarjoavat entistä korkealaatuisempaa äänentoistoa sekä kirkkaamman äänen puheluissa. Akkua on kasvatettua ilman kompromisseja koon tai muotoilun suhteen. Viime vuonna esitellyt Galaxy Budsit saivat erittäin positiivisen vastaanoton ja odotamme innolla, miten suosikkikuulokkeidemme seuraajat otetaan vastaan, toteaa Samsungin Pohjoismaiden Wearables-tuotepäällikkö Rikard Skogberg.

Päivitetty äänentoisto ja räätälöivä istuvuus

AKG:n virittämissä langattomissa kuulokkeissa on nyt muun muassa 11 tunnin käyttöaika, ja mukana tuleva latauskotelo tarjoaa 11 tuntia lisävirtaa. Niissä on dynaamiset kaksitiekaiuttimet ja kolme mikrofonia paremman äänen ja äänenlaadun tuottamiseksi. Galaxy Buds+:ssa yhdistyvät sujuva pariliittäminen, korkea äänenlaatu, pitkä akkukesto sekä räätälöintivaihtoehdot, ja ne ovat ovat täydelliset kuulokkeet aktiivisille käyttäjille. Ne tukevat myös langatonta latausta, joten kuulokkeita voi ladata suoraan Galaxy S20 -puhelimella tai muilla laitteilla, jotka tukevat langatonta virranjakoa. Galaxy Buds+:ssa on vaihdettavat kuulokeripustimet sekä silikonitulpat, joiden avulla ne on helppo räätälöidä sopimaan mukavasti ja turvallisesti kunkin käyttäjän korviin.

Helppoa hallintaa – Aktiiviseen elämäntyyliin

Galaxy Buds+ -kuulokkeissa on sisäänrakennetut kiihtyvyys- ja infrapuna-anturit. Kuulokkeet havaitsevat, kun ne asetetaan korviin, jolloin ne muodostavat automaattisen pariliitoksen älylaitteen kanssa. Ne myös tunnistavat, kun molemmat kuulokkeet ovat korvissa, jolloin musiikkia toistetaan stereona. Kun vain yksi kuuloke on korvassa, ääni toistetaan monona. Kun molemmat kuulokkeet poistetaan korvista, musiikki keskeytyy automaattisesti. Galaxy Buds+:ssa on intuitiiviset kosketuspainikkeet, joiden avulla käyttäjä voi käynnistää ja keskeyttää musiikkia, siirtyä kappaleesta toiseen ja helposti säätää äänenvoimakkuutta. Kuulokkeet osaavat myös päästää läpi ympäristön äänet, kun sormi pidetään painettuna yhden kuulokkeen päällä. Käyttäjä voi myös asettaa itse räätälöityjä toimintoja: esimerkiksi Spotify-musiikintoisto voidaan asettaa käynnistymään automaattisesti, kun kuulokkeet asetetaan korviin. Galaxy Buds+ -kuulokkeet tukevat kaikenlaisia Bluetooth-äänilähteitä, kuten puhelimia, tietokoneita ja älykelloja – käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Galaxy Buds+ ovat saatavana tästä päivästä alkaen väreissä musta, valkoinen ja sininen. Suositushinta 179 €.

Lähde: MyNewsDesk