Keno on hyvin suosittu onnenpeli, jota on pelattu uskomattoman kauan. Sen historia kantaa itse asiassa satojen vuosien taakse, eikä sen alkuperästä olla edes täysin varmoja. Pelistä liikkuu monia erilaisia legendoja, jotka arvuuttelevat sitä, miten peli olisi saanut alkujaan alkunsa.

Vaikka pelin alkuperäisestä historiasta ei olla täysin varmoja, yksi asia on täysin selvää. Kyseessä on hyvin suosittu onnenpeli myös Suomessa. Tämä artikkeli tulee ottamaan hyvin yksityiskohtaisen katsauksen peliin ja varsinkin sen onnen numeroihin eli Keno numeroihin.

Keno on yksi Suomen suosituimmista onnen peleistä

Suomalaiset ovat oikeaa pelikansaa. Suomessa pidetään hyvin monien erilaisten pelien pelaamisesta, ja erityisesti eri onnen peleillä on huomattava asema suomalaisten sydämissä. Kaikki tietävät varsinkin Veikkauksen Loton olen erityisen rakastettu peli. Toiseksi suosituin onnenpeli Keno, kerää siten myös hyvin monia pelaajia.

Kenoa on pelattu tässä muodossa jo muutaman vuosikymmenen ajan. Se esiteltiin tässä muodossa vuonna 2002, jolloin Keno numerot arvottiin ensimmäistä kertaa Veikkauksen puolesta. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen Kenopeli, jota on pelattu Suomessa. Tätä ennen suomalaisille pelaajille on esitelty Korttikeno, joka on vieläkin pelattavissa Veikkauksen omistamilla pelin tarjoajilla.

Onnen numeroiden arvonta on yhtä tärkeä osa kuin itse pelaaminen

Jos olet ikinä pelannut kenoa tai mitään muutakaan onnenpeliä, tiedät voittavien onnea numeroiden arvonnan olevan vähintään yhtä tärkeä osa pelaamista kuin itse pelaaminen. Loppujen lopuksi tämä kertoo sen, kuka tulee voittamaan pelissä, ja kuinka paljon he voivat voittaa.

Keno numeroilla tarkoitetaan tietenkin niitä numeroita, jotka tuovat pelaajille voiton kotiin. Toisin sanoen niillä tarkoitetaan niitä onnennumeroita, joita pelaaja pyrkii arvaamaan, kun he päättävät numeronsa jokaiseen keno peli kertaan. Koska loppujen lopuksi kyseessä on onnenpeli, niiden arvaamiseen ei ole minkäänlaista strategiaa. Toisin sanoen pelaajan tulee vain arvata jotkut numerot, ja toivoa onnen olevan heidän puolellaan.

Miten voit selvittää voittavat onnennumerot helposti?

Kuten juuri sanoimme, onnen numeroiden arvonta on hyvin tärkeä osa koko pelaamista. Siitä syystä haluat varmasti tietää, miten oikein voit selvittää voittavat numerot mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Tähän on itse asiassa monta erilaista keinoa. Voit käyttää Veikkauksen verkkosivustoa hyväksesi löytääksesi voittavat numerot välittömästi. Sinne listataan aina kaikista viimeisimmät voittavat numerot välittömästi. Lisäksi voit käyttää esimerkiksi Teksti TV palvelua, josta löytyy myös aina kaikki voittavat numerot välittömästi.

Tarkista voittosi

Oliko onni puolellasi ja huomasit juuri sinun onnen numeroiden ilmestyvän arvonnassa? Onneksi olkoon! Ennen kuin alat juhlistamaan voittoasi, on kuitenkin hyvin tärkeää, että tarkistat voittosi.

Tämä tapahtuu hyvin helposti Veikkauksen avulla. Voit siirtyä Veikkauksen verkkosivustolle, ja käyttää sieltä löytyviä työkaluja. Lisäksi voit tarvittaessa ottaa yhteyttä heidän tarjoamaan asiakaspalveluun.

Miksi tämä on sitten niin tärkeää? Hyvin yksinkertaisesti voitonjaon takia. Nimittäin vaikka arvaisit voittavat numerot oikein, tämä ei tarkoita sitä, että jättipotti olisi suoraan sinun. Siihen vaikuttaa hyvin monet eri tekijät. Esimerkiksi se, kuinka monta muuta pelaajaa ovat voittaneet samoilla numeroilla kuin sinä, on suora vaikutus sinun voittosi kokoon.

Miten Kenoa pelataan?

Oletettavasti tiedät miten periaatteessa kenoa pelataan. Kuten sanoimme aikaisemmin, kyseessä on onnenpeli. Toisin sanoen voittomahdollisuuksiin ei voida vaikuttaa millään tavalla. Sen sijaan pelaajan tulee vain valita jotkut heitä miellyttävät numerot.

Hyvin monet pelaajat valitsevat esimerkiksi heidän omia henkilökohtaisia onnen numeroitaan. Näitä voi esimerkiksi olla heidän oma syntymäpäivä tai toinen tärkeä merkkipäivä. Tämä on myös suosittu tapa siitä syystä, että on tietenkin mukavampaa voittaa numeroilla, joilla on pelaajalle tietynlainen merkitys.

Kun puhumme numeroiden valitsemisesta, meidän tulee tietenkin mainita erikseen, kuinka monta numeroa tulee valita. Veikkauksen Kenossa, joka on Suomen kuuluisin kenopeli, pelaaja valitsee 2 – 10 numeroa 70 eri numerosta. Todellakin, pelaaja voi itse valita, kuinka monta numeroa he valitsevat. Tämä valinta vaikuttaa voittojen kokoon, joten tähän valintaan on hyvä käyttää hieman aikaa.

Kenon pelaamiseen on nykyään monia mahdollisuuksia

Nyt kun tiedät varmasti, miten Kenoa oikein pelataan, on tietenkin hyvin tärkeää selvittää, missä oikein voit pelata kenoa. Tähän on nykyään hyvin monta eri mahdollisuutta. Jos pelaat Veikkauksen Kenoa, sinulla on kaksi eri mahdollisuutta.

Voit joko tietenkin vierailla R-Kioskilla ostaaksesi pelikupongin. Jos et halua lähteä kotoa mihinkään, voit myös siirtyä Veikkauksen verkkosivustolle. Tätä kautta pelatessa voit päästä pelaamaan hyvin helposti. Lisäksi saat voitot suoraan tilillesi, jos päätät pelata tätä kautta.

Veikkauksen Keno ei ole ainoa mahdollisuus Kenon pelaamiseen. Voit myös halutessasi pelata kenoa hyvin monilla eri nettikasinoilla. Nämä pelit ovat tietenkin pienempiä kuin Veikkauksen vaihtoehto, mutta ne ovat viihdyttävä tapa pitää hauskaa nopeasti.

Milloin kenon tulokset arvotaan?

Monet tietävät, että Veikkauksen lottoa pelataan kerran viikossa. Monet haluaisivat mielellään pelata onnenpelejä useammin, mikä ei ole yllättävää, sillä onhan kyseessä hyvin jännittävä ja viihdyttävä vaihtoehto.

Siitä syystä monia miellyttää se, että Kenoa voidaan pelata paljon useammin. Todellakin Veikkauksen Keno arvotaan jopa kolme kertaa päivässä. Tästä syystä pelaajille on aina lukuisia mahdollisuuksia ottaa osaa peliin ja pitää hauskaa.

Kenon tarjoamat voitot houkuttelevat pelaajia

Keno on ehdottomasti yksi suosituimmista onnen peleistä Suomessa. Tähän vaikuttaa hyvin monet eri asiat, kuten olemme aikaisemmin jo maininneet. Kaikkien näiden lisäksi se, että pelaaja voi päästä pitämään hauskaa nykyään jopa puhelimella lisää vain pelin viihtyvyyttä.

Kenolla on hyvin pitkä historia, ja se tulee varmasti myös vain jatkumaan tulevaisuudessa. Se on tarpeeksi yksinkertainen peli rattoisaan pelaamiseen, mutta sen tarjoamat mahdolliset voitot varmistavat pelaajien jännittävän keno numeroita kerta toisen jälkeen!