Millaisia verkkoalustoja kannattaa hyödyntää CS:GO skinien ostamiseen ja myymiseen?

Counter Strike: Global Offensive pelissä käytettävät skinit eli erilaiset aseiden tyyliominaisuudet ovat oma bisneksensä netissä. Skinejä voi saada myös itse pelistä, mutta arvokkaampia skinejä pystyy saamaan vain ostamalla. Tässä artikkelissa tutustutaankin siihen, miten ja missä CS:GO skinejä yleensä myydään ja ostetaan.

On olemassa useita CS:GO-verkkokauppoja

Jos astuu CS:GO skinien maailmaan, voi yllättyä, miten monia verkkokauppoja skinien myyntiin ja ostamiseen on tarjolla. Ei ole kuitenkaan yhdentekevää, millaisessa verkkokaupassa asioi. On tärkeää, että sivustoon voi varmasti luottaa, sillä osa skineistä on hyvin arvokkaita. Jos haluat myydä arvokkaimpia skinejä, on parempi, että valitsee kaikkein käytetyimmän sivuston skinien myymiseen. On olemassa monia sivustoja, jotka pyrkivät huijaamaan CS:GO pelaajia.

Yleensä pelaajat myyvät skinejä Steam-tilinsä avulla, joka on suosituin verkkokauppa skinien ostamiseen ja myymiseen. Steam on myös varsin yksinkertainen palvelu, jonka valikoimista on helppo löytää hakemiaan skinejä. Jos hakusessa on kuitenkin hieman harvinaisempia skinejä, saattaa joutua selailemaan eri verkkokauppojen valikoimia.

Voit luoda myös oman CS:GO-verkkokaupan hostingpalvelulla

Jos on oikea CS:GO veteraani, on skinejä saattanut kerääntyä jopa satoja. Skinejä on voinut saada joko täysin ilmaiseksi tai CS:GO-pelissä olevista aselaatikoista. Laatikon avaamiseksi on maksettava kaksi euroa. Skinejä on ehkä tullut myös osteltua muilta pelaajilta, jos on halunnut tehdä pelaamisesta omannäköistä.

Jos skinejä on kerääntynyt hyvin paljon, voi olla jopa parempi idea luoda oma verkkokauppa skinien ostamista ja myymistä varten. Toki tässä tapauksessa on pyrittävä erottumaan verkkokaupallaan joukosta ja mainostamaan sitä. Samalla on tiedettävä jotakin CS:GO skinien myymiseen käytettävästä teknologiasta. Verkkokaupan luomiseen on hyvä löytää laadukas hostingpalvelu, joka myös soveltuu eCommerce-alustalle. Jos verkkokaupan suunnitteluun käyttää aikaa ja vaivaa, voi sivustosta tehdä myyntialustan myös muille CS:GO-pelaajille. Näin omasta harrastuksesta voi tulla ihan vahingossa jopa yritys.

Miten CS:GO skinien hinnat määritellään

Riippumatta siitä, myykö CSGO skins -ominaisuuksia omassa verkkokaupassa tai esimerkiksi Steam-palvelussa, on osattava määritellä skinien hinnat oikein. Liian korkeilla hinnoilla ei skinejä osteta, kun taas liian matalalla hinnalla saattaa herkästi jäädä tappiolle. Kannattaa siis tutustua ennen skinien myymistä tai ostamista muiden pelaajien hintoihin. Yleisesti voisi sanoa, että mitä arvokkaampi ase on kyseessä, sitä arvokkaammat ovat aseen skinit. Lisäksi hinta on myös korkeampi, kun skini on kuvioltaan värikkäämpi ja uniikimpi. Yksinkertaiset ja hieman tylsätkin skinit ovat luonnollisesti halvempia.

Miksi CS:GO skinit ovat suosittuja?

Jos ei ole koskaan kuullutkaan CS:GO skineistä, saattaa kummeksua sitä, miksi niistä maksetaan niin isoja summia. CS:GO-pelin faneille ne ovat kuitenkin tapa kustomoida aseensa omanlaiseksi. Skinien avulla pystyy tekemään pelaamisesta hauskempaa. Muuten kaikilla pelaajilla on täysin samannäköiset varusteet, eikä voi millään tavalla erottua joukosta. Monesti voi olla hauska käyttää samoja skinejä joukkuetovereidensa kanssa.

Tällä hetkellä skinejä ostetaan myös ihan vain niiden arvokkuuden takia. Tavallaan skineistä voi muodostua joillekin pelaajille jopa toimeentulon lähde, jos on onnistunut keräämään useita harvinaisia skinejä valikoimaansa. Kun skinejä sitten myy, voi hintaa nostaa, sillä hyvin harvinaisista skineistä voi pyytää hyvin isonkin summan.

CS:GO skinien ostaminen ja myyminen on tehty hyvin helpoksi

CS:GO skinejä pystyy myymään ja ostamaan joko sille varatuissa verkkokaupoissa tai omassa CS:GO-verkkokaupassaan. Joka tapauksessa kyseessä on täysin uusi pelimaailman ilmiö, joka saattaa herättää ihmetystä ulkopuolisissa. Skinit ovat kuitenkin pelaajille tapa ansaita rahaa ja samalla tehdä pelaamisestaan omannäköistä.