ASUS julkaisee uuden ZenBook 14 UX434 kannettavan

ASUS julkaisee ZenBook 14 UX434 kannettavan, jossa on uusi ASUS ScreenPad™ 2.0 ja ASUS PURE, puhtaampi versio Windows käyttöjärjestelmä ilman esiasennettuja kolmannen osapuolen ohjelmistoja.

Uusi ScreenPad 2.0 nostaa perinteisen kannettavan käyttökokemuksen uudelle tasolle, lisäten touchpadiin toissijaisen näytön, joka tehostaa tuottavuutta. Sen intuitiivinen, älypuhelimen kaltainen käyttöliittymä mahdollistaa tehtävien hoitamisen ja useiden asioiden hoitamisen yhtä aikaa.

ZenBook 14 kannettavassa on nelisivuinen NanoEdge-näyttö, jossa on 92% näytönala, joka mahdollistaa maailman kompakteimman fyysisen jalanjäljen omassa luokassaan.

Paras mahdollinen suorituskyky ja liikuteltavuus määrittää koko Zenbook –sarjaa ja uudessa Zenbook 14 kannettavassa on tehokkaimmat mahdolliset komponentit parhaaseen suorituskykyyn, mukaan lukien jopa 8. sukupolven Intel® Core i7-neliydinsuoritin, jopa NVIDIA® GeForce® -näytönohjain, 16 Gt muistia ja ultranopeat PCIe® SSD:t.

KEY POINTS

  • Screenpad 2.0: Viimeisin Screenpad 2.0 on toissijainen kosketusnäyttö suuremmalla näytöllä, paremmalla tuottavuudella ja kehittyneemmällä käyttökokemuksella
  • Maailman kompaktein design: Nelisivuinen, kehyksetön NanoEdge-näyttö, ultraohuilla näytönkehyksillä, 92% näytönalalla
  • Todella tehokas suorituskyky: Jopa 8. sukupolven Intel Core i7-suoritin, GeForce MX250-näytönohjain ja PCIe SSDt
  • ASUS PURE: Puhdas, nopea ja turvallinen Windows ilman ylimääräisiä esiasennettuja ohjelmistoja

Screenpad 2.0

Uudessa ScreenPad 2.0: ssa on nyt isompi 5.65” kosketusnäyttö, jossa on useita uusia toimintoja ja hyötyjä. Sen mahdollistaa uusi ScreenXpert-ohjelmisto. ScreenPad 2.0: ssa on kokoelma käteviä ASUS-apuohjelmia, jotka parantavat tuottavuutta. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Quick Key – monimutkaisten näppäilysarjojen automatisointiin yhdellä painalluksella sekä Handwriting vapaaseen kirjoittamiseen ja Number Key nopeaan datan syöttämiseen. Uudistunut älypuhelinmainen käyttöliittymä on intuitiivisempi käyttää. Kolmansien osapuolien kehittäjät voivat myös käyttää ASUS API:a kehittääkseen ja optimoidakseen ScreenPadin ohjelmistoa. Sen lisäksi koneen laitteisto on energiatehokkaampi kuin edeltäjänsä ja siksi ScreenPad 2.0 käyttää 20% vähemmän virtaa verrattuna ensimmäiseen ScreenPadiin. 

Maailman kompaktein design

Uusi ZenBook 14 on ultrakevyt ja helppo kuljettaa mukana, sillä siinä on luokkansa pienin fyysinen jalanjälki, jonka mahdollistaa lähes kehyksetön NanoEdge-näyttö. Upeassa 14-tuumaisessa näytössä on todella ohuet kehykset neljällä sivulla, luoden 92% näytönalan.

Lähes kehyksetön näyttö mahdollistaa mukaansatempaavan katselukokemuksen ilman häiritseviä kehyksiä ja siksi uusi ZenBook 14 on täydellinen valinta, kun sinun tarvitsee olla liikkeessä tai työskennellä jossain muualla kuin pöydän ääressä.

Täydentäen ultrakompaktia muotoilua, perinteinen ZenBook-tyyli ja tyylikkyys ovat ilmeisiä uudelle ZenBookille.ZenBook 14 kannettavan kannessa on ikoninen Zen-inspiroitunut kehrätty metalliviimeistely ja sen väri on upea Royal Blue, jonka viimeistelee kultainen logo. ErgoLift-sarana kallistaa näppäimistöä automaattisesti mukavan kirjoituskokemuksen aikaansaamiseksi ja auttaa koneen jäähdytyksessä.

Todella tehokas suorituskyky

Uusi ZenBook 14 on valmistettu tehokkaaksi, teit sitten mitä tahansa ja siinä on viimeisimmän 8. sukupolven Intel® Core™ i7-suoritin ja NVIDIA® GeForce MX250-näytönohjain.

Kannettavassa on myös PCIe® SSD ja jopa 16Gt muistia, tehden koneesta täydellisen monimutkaisiin tehtäviin kuten videoiden ja kuvien editointiin, datan keräämiseen tai vaikka pelihetkeen. ZenBook 14 antaa käyttäjänsä tehdä enemmän ja nopeammin.

Koska ZenBook 14 on suunniteltu aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntapaan, se antaa käyttäjälleen vapauden työskennellä jopa 12,3 tuntia yhdellä latauksella.

ASUS PURE

Ruotsalainen jälleenmyyjä Inet toteutti hiljattain kyselyn, jossa he kysyivät asiakkailtaan heidän mielipiteitään esiasennetuista ohjelmistoista Windows 10 käyttöjärjestelmässä. 2916 vastauksesta uskomaton 92% vastaajista oli sitä mieltä, että he pitäisivät enemmän Windowsista, jos siinä ei olisi esiasennettuja ohjelmia.

Tämä on yksi tärkeä syy siihen miksi ASUS kehitti ASUS PURE-konseptin, jossa käyttäjä saa Windows käyttöjärjestelmän ilman mitään esiasennettuja kolmannen osapuolen ohjelmistoja, koeversioita tai appeja. Haluamme antaa käyttäjille mahdollisuuden valita itse, mitä he koneeseensa asentavat. Ylimääräiset kolmannen osapuolen esiasennetut ohjelmat vievät yleensä muistia ja pyöriessään taustalla, myös tehoa. Koska ASUS PURE eliminoi ylimääräiset ohjelmat, on kannettavasi nopeampi ja ketterämpi. Kaikki ZenBookit, joissa on ASUS PURE, ovat kuitenkin turvattuja Microsoftin palomuuri- ja antivirus-ohjelmalla, Windows Defenderillä. Nämä turvallisuusohjelmat saavat säännöllisiä päivityksiä ja ovat ilmaisia. ASUS PURE antaa käyttäjälleen puhtaan, nopean ja turvallisen käyttökokemuksen.

ASUS PURE on saatavilla valikoiduissa ZenBook-malleissa, mukaan lukien tällä hetkellä (UX433/UX434), ZenBook 14 (UX431) ja ZenBook S13 (UX392) -malleissa

Saatavuus ja hinta

ASUS ZenBook 14 on saatavilla jälleenmyyjillä useissa kokoonpanoissa alkaen 1499€

Lähde: MyNewsDesk


Katso myös tietoraitin sivuston jutut!