Brotherilta uudet TD-tarratulostimet ammattikäyttöön

Brotherin uudet ammattikäyttöön tarkoitetut TD-4-tarratulostimet sopivat esimerkiksi vähittäiskaupan, elintarvikealan, terveydenhoitoalan sekä varasto- ja logistiikka-alan toimijoiden tarpeisiin. Neljä uutta pientä tarratulostinta voidaan integroida kaikkiin IT-järjestelmiin. Ne ovat nopeita, helppokäyttöisiä ja auttavat suoriutumaan päivän töistä kätevästi.

Oletko koskaan miettinyt, millaisilla laitteilla vähittäiskaupan hylly- ja hintamerkinnät tehdään? Tai millä tuotteisiin ja pakkauksiin tehdään teksti- ja viivakoodimerkinnät varastointia ja kuljetusta varten? Entä millä merkitään lääkkeet ja potilaiden näytteet apteekeissa ja sairaaloissa?

On erittäin todennäköistä, että näistä tehtävistä vastaavat Brotherin ammattikäyttöön tarkoitetut tarratulostimet. Brotherilla on vuosien kokemus erikoistarratulostimien valmistuksesta eri alojen yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin. Tulostimemme toimivat moitteettomasti monta tuntia päivässä vuodesta toiseen.

Brotherin tarratulostimien uusin sukupolvi on TD-4-tuotesarja, johon on juuri tullut neljä uutta mallia. Ne kaikki pystyvät käyttämään suoraa lämpötulostusta.

Lämpötulostustekniikalla voidaan tulostaa suuria määriä tarroja edullisesti. Tulostimen tärkein osa on lämpötulostuspää, joka tuottaa tulostusjäljen ilman värinauhaa tai mustetta.

Lämpötulostuksessa värikiteet sijaitsevat tarrassa, ja tulostuspään lämpö saa ne aktivoitumaan. Tarraan voidaan tulostaa paljon eri tietoja, fontteja, logoja, symboleja ja viivakoodeja. Lisäksi tekstiä voidaan korostaa.

Brotherin neljä uutta TD-4-mallia on kehitetty mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Ne yksinkertaistavat ja nopeuttavat tulostusta, jolloin työskentelystä tulee joustavampaa.

Tarratulostimet esimerkiksi tunnistavat kunkin tarran pituuden ja leveyden. Laitteeseen täytyy siis syöttää tarran tiedot vain kerran, minkä jälkeen ne ovat pysyvästi tulostimen muistissa. Uudet TD-4-tarratulostimet koostuvat moduuleista. Siksi niiden huolto on helppoa, ja yksittäisiä osia voidaan vaihtaa samoin kuin tulostusmedioita.

Brotherin uusien tarratulostimien TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN ja TD-4550DNWB tulostusnopeus on jopa 8 kuvaa sekunnissa (203 mm/s). Niiden resoluutio on joko 203 tai 300 dpi. Tarran leveys on 19–118 mm, ja yhden tarran enimmäispituus on 3 metriä.

Mallit eroavat toisistaan pääasiassa tulostusnopeuden ja liitäntämahdollisuuksien osalta. Liitännät vaihtelevat USB- ja sarjaliitännästä Bluetoothiin, Wi-Fiin ja kiinteään verkkoliitäntään.

TD-4-sarjan uutuudet hallitsevat useimpia tulostuskieliä, muun muassa ZPL-emulointia. Saatavilla on myös lisävarusteita, kuten automaattinen leikkuri (Cutter) tai repäisynauha (Peeler).

Paljon käyttökohteita

Brotherin uusien ammattikäyttöön tarkoitettujen tarratulostimien tyypillisimmät käyttökohteet ovat vähittäiskauppa, elintarvikeala, terveydenhoitoala, varastot ja logistiikka-ala.

Kun potilaita hoidetaan sairaaloissa, vastaanotoilla tai potilaan kotona, lääkkeiden ja näytteiden tunnistusta ja merkintää koskevat tiukat määräykset. Sama koskee potilasnäytteiden jäljitettävyyttä.

Joustavilla Brother TD-4-tarratulostimilla voi tulostaa ajanvarauskortteja, potilasrannekkeita, näytteiden etikettejä, laboratorioetikettejä, mikrobiologiaetikettejä sekä annostelu- ja lääkemerkintöjä.

Varasto-, kuljetus- ja logistiikkatoiminnassa Brother TD-4-tulostimilla voidaan tulostaa vakiomuotoisia lähetteitä ja erikokoisia tarroja.

Tarroilla voidaan merkitä varastolaatikoita ja lavoja, ja niitä voidaan käyttää laadunvalvonnassa, lähetteissä, varastosijaintien merkinnässä ja lakisääteisten tietojen ilmoittamisessa.

Kuluttajille tutuin tarrojen käyttötapa ovat tuotteiden merkinnät vähittäiskaupassa. Vähittäiskaupassa tarrojen on tärkeää olla selkeitä, ja niissä tulee olla erottuva logo ja viivakoodit, joiden lukeminen kassalla on nopeaa.

Brother TD-4D-tarratulostimilla voidaan tulostaa esimerkiksi hintalappuja, viivakoodeja, valmisruokien etikettejä, hyllymerkintöjä sekä loppuunmyynti-, tarjous- ja alennusmerkintöjä.

Lähde: MyNewsDesk


Katso myös ihmeessä sportting – sivuston aiheita!