Garmin toi markkinoille taktisilla toiminnoilla varustetun MARQ Commander -älykellon

Garmin on esitellyt Euroopan Topo-kartoilla ja taktisilla toiminnoilla varustetun MARQ Commander-älykellon. Korkealaatuisessa kellossa on huomaa­­ma­ton, mattamusta muotoilu, tyylikäs jakardikudottu ranneke sekä käytännöllinen, kupera safiirilasi. Kellossa on aina päällä oleva näyttö, joka on optimoitu yhteensopivaksi pimeänäkölaitteiden kanssa. MARQ Commander on Garmin MARQ -kellomalliston uusin tuote. Mallisto sisältää laadukkaita, tyylikkäästi muotoiltuja ja autenttisilla yksityiskohdilla varustettuja älykelloja.

”MARQ Commander on taktinen älykello, joka on suunniteltu kaikille, jotka tarvitsevat toimintaansa huomaamattomasti muotoillun, kestävän, luotettavan ja UTC-kellonkehällä varustetun kellon.”, kertoo Dan Bartel Garminilta.

MARQ Commander -kellossa on aivan uusi kill switch -toiminto, jolla kaikki käyttäjätiedot voi tarvittaessa tyhjentää sisäisestä muistista. Käyttäjä voi myös aktivoida stealth -tilan, jolloin kello keskeyttää GPS-sijainnin tallentamisen ja jakamisen sekä poistaa langattomat yhteydet ja viestinnän käytöstä. Kelloon on esiladattu Euroopan Topo-kartat ja edistykselliset navigointitoiminnot, joihin kuuluvat barometrinen korkeusanturi, kompassi ja useiden maailmanlaajuisten satelliittinavigointijärjestelmien (GNSS) tuki. MARQ Commander -kellossa on kaksois-GPS-koordinaattijärjestelmä, jolloin yhdellä tietonäytöllä voidaan näyttää kaksi koordinaattijärjes­telmää ja parantaa näin tilannetietoisuutta. Muita toimintoja ovat mm. Jumpmaster, yhteensopivuus pimeänäkölaitteiden kanssa, taktiset aktiviteettiprofiilit ja reittipisteen projisointi.

MARQ -malliston kellojen muotoilu ja toiminnot on määri­tel­ty tiukasti käyttötarkoituksen mukaan eikä

MARQ Commander tee tästä poikkeusta. Malliston kaikki kellot ovat titaa­nia, joka on kevyt, mutta erittäin kestävä materiaali. Niissä on myös naarmuuntumaton, äärimmäisen kestävä kupera safiirilasi. MARQ Commander -kellossa on kirkkaassa auringonpaisteessakin helposti luettava näyttö, suori­tuskykyinen GPS ja korkealuokkaiset älytoiminnot, mm. musiikin tallennus, Garmin Pay™, älykkäät ilmoitukset1, aktiivisuu­denseuranta päivittäiseen käyt­töön2 sekä rannesykeanturi ja Pulse Ox3 -ranneanturi. Kaikki MARQ -kellot ovat yhteensopivia Garmin QuickFit -vaihtorannekkeiden kanssa.

MARQ Commander -kellon ladattava litiumakku kestää jopa 12 päivää älykellotilassa, jopa 28 tuntia GPS-tilassa, jopa 48 tuntia UltraTrac™ -tilassa ja jopa 9 tuntia GPS-tilassa musiikin toistolla. MARQ Commander suositushinta on 2.050 EUR. Lisätietoja tästä ja malliston muista kelloista löydät osoitteesta www.garmin.com/marq

1Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhlimeen; lisätiedot Garmin.com/ble

2 Lisätiedot Garmin.com/ataccuracy

3 Kyseessä ei ole lääketieteellinen laite eikä laitetta ole tarkoitettu diagnoosin tekemiseen tai sairauden seurantaan; lisätiedot Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox ei ole saatavissa kaikissa maissa. 

Lähde: MyNewsDesk


Tutustu myös kettujulkaisuiden aiheisiin!