Polar Vantage -sarja on päivittynyt uusilla ominaisuuksilla

​Polar Vantage -sarjan kelloille on julkaistu ohjelmistopäivitys, joka tuo mukanaan kolme uutta ominaisuutta: FitSpark-treeniopas, Kisavauhti ja Strava Live Segments. Vantagen käyttäjät saavat uudet ominaisuudet käyttöönsä päivittämällä Vantagen ohjelmiston joko puhelimen Polar Flow -sovelluksella tai tietokoneen Polar FlowSyncillä.

FitSpark™
Saavuta treenitavoitteesi monipuolisten ohjattujen treenien avulla. FitSpark™-treeniopas tarjoaa päivittäin valmiita treeniohjelmia suoraan kelloon. Treenit on laadittu vastaamaan käyttäjän kuntotasoa, treenihistoriaa sekä palautumis- ja valmiustasoa edellisen yön Nightly Recharge™ ‑tilan pohjalta. FitSpark antaa päivittäin 2–4 eri treenivaihtoehtoa: yksi treeneistä sopii päivään parhaiten ja loput 1–3 ovat vaihtoehtoisia. Erilaisia treenejä on yhteensä 19, ja niistä saa enintään neljä ehdotusta päivässä. Ehdotuksissa on treenejä kolmesta eri treenikategoriasta: kardio-, voima- tai huoltava.

Kisavauhti
Saavuta tavoiteaikasi. Kisavauhti-ominaisuus auttaa pitämään yllä tasaista vauhtia ja saavuttamaan tavoiteajan tietyllä matkalla. Käyttäjä määrittää itselleen tavoiteajan, kuten 45 minuuttia 10 km:n juoksumatkalle. Vantage seuraa reaaliajassa, kuinka paljon jäljessä tai edellä asetettua tavoitetta ollaan. Reaaliajassa voi myös tarkistaa, mikä on tavoitteen saavuttamisen edellyttämä tasainen vauhti/nopeus.

Strava Live Segments® (vain Vantage V ja Vantage V Titan)
Kilpaile itseäsi tai muita vastaan Strava Live Segmenttien avulla. Strava Segmentit ovat ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla käyttäjät voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Segmentit määritetään osoitteessa strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija näkyvät julkisesti kaikille käyttäjille. Polar Vantage V -laite ilmoittaa, kun käyttäjä lähestyy Strava-suosikkisegmenttiään ja antaa reaaliaikaista dataa segmentin suorituksesta.

​Polar Vantage M on saatavilla mustana, valkoisena, sinisenä ja musta-kuparisena. Mittarin suositushinta on 279/299 euroa. Kaikki värit ovat saatavilla M/L-kokoisena, minkä lisäksi musta ja valkoinen on saatavilla myös S/M-kokoisena. Koko kertoo rannekkeen pituudesta.

​Polar Vantage V on saatavilla mustana, valkoisena, oranssina ja sinisenä M/L-kokoisena. Sen suositushinta on 499 euroa ja yhdessä sykevyön kanssa 549 euroa. Lyhyemmät S-koon rannekepalat on saatavilla mustana ja valkoisena 9,90 euron suositushintaan.

​Polar Vantage V Titan on saatavilla mustapunaisella rannekkeella M/L-kokoisena. Mittarin suositushinta on 599 euroa ja yhdessä sykevyön kanssa 649 euroa.

Lähde: MyNewsDesk