Samsung tuo älytelevisioihinsa Apple Musicin

Samsungin älytelevisioiden palvelutarjonta täydentyy Apple Musicin yli 60 miljoonalla kappaleella, tuhansilla soittolistoilla, musiikkivideoilla ja liveradiolla.

RIDGEFIELD PARK, NJ – 23. huhtikuuta, 2020 – Samsung on ensimmäinen TV-brändi, joka integroi Apple Musicin Smart TV -ympäristöön. Apple Musicista voivat nyt nauttia Samsungin älytelevisioiden käyttäjät yli sadassa maassa.

Koska ihmiset ympäri maailmaa viettävät yleisesti enemmän aikaa kotona, Samsung on laajentanut Smart TV:n viihde- ja hyvinvointitarjontaa. Apple Music -sovelluksella, joka on saatavana vuosien 2018–2020 malleihin, tilaajat voivat suoratoistaa yli 60 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia, katsella suosituimpia musiikkivideoita ja kuunnella tuhansia, maailmanluokan musiikkiasiantuntijoiden ja suunnannäyttäjien kuratoimia soittolistoja.

Apple Musicin tilaajat saavat käyttöönsä myös räätälöidyt päivittäiset suositukset ja innovatiivisen Beats 1 -radioaseman. Maailmanlaajuisen live streamin esiintyjiä ovat esimerkiksi Frank Ocean, Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled ja Elton John. Lisäksi tilaajien käytettävissä on uusi ”At Home With Apple Music”. Se sisältää muun muassa uusia soittolistoja ja artistihaastatteluja sekä yhteisöllisyyttä luovia FaceTime-ryhmäkeskusteluja kotona työskentelevien artistien kanssa.

”Tavoitteenamme on aina ollut tarjota parhaita viihde-elämyksiä kuluttajille. Nyt, kun he viettävät enemmän aikaa kotona, olemme sitoutuneempia tähän tavoitteeseen kuin koskaan”, sanoo Samsung Electronicsin strategisten kumppanuuksien ja liiketoiminnan kehittämisen johtaja Salek Brodsky.

”Viime vuonna olimme ensimmäinen TV-valmistaja, joka tarjosi Apple TV -sovelluksen, ja tänään tarjoamme ensimmäisenä Apple Musicin. Yhteistyömme Applen kanssa on ollut tärkeä tekijä tuodessamme kuluttajille vertaansa vailla olevan viihdevalikoiman, etenkin nyt, kun he kaipaavat enemmän sisältöä älytelevisioihinsa.”

Samsung Smart TV -televisioiden omistajat voivat ladata Apple Musicin Samsung Smart TV App Storesta, kirjautua sisään olemassa olevaan tiliin Apple ID:llä tai aloittaa tilauksen suoraan televisiosta. Apple Musicia voi kokeilla ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan henkilö-, perhe- tai opiskelijatilauksella.

Apple Musicin laajan valikoiman lisäksi tilaajat voivat seurata Samsung Smart -televisioissaan ainutlaatuisia esityksiä, suosittuja konsertteja ja muuta sisältöä.

Lähde: MyNewsDesk